HumanvVol2
80+ Bronze
Online derslerde kullanabileceğim kameralı ara sıra cs vb. oyunları oynayabileceğim bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Genel olarak ben kullanmıyacağımbence ipad al zaten sistemde var
Anlıyorum ama şuan fiyatlar uçmuş durumdaGenel olarak ben kullanmıyacağım
Şuan laptop alınmaz bekleyin biraz 2 haftadır laptop fiyatları adeta fırladı doların düşmesini ve indirimleri bekleyin yoksa en fazla 4. nesil pentium alırsınız.
Ders verileceği için aciliyeti varAnlıyorum ama şuan fiyatlar uçmuş durumda
Ders verileceği için aciliyeti var
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.incehesap.com/asus-vivo...yeHHp8NJnz60XUmhfSHX5zCaIbFCoK-RoCLv4QAvD_BwE bunu önerir misiniz?
4800 tl bu.Ders verileceği için aciliyeti var
https://www.incehesap.com/asus-vivo...yeHHp8NJnz60XUmhfSHX5zCaIbFCoK-RoCLv4QAvD_BwE bunu önerir misiniz?
Bütçeyi biraz aşıyor ama olsun önerir misiniz? yada önerinizle arasındaki 800tl farkı hak eder mi?![]()
HP 15-da2093nt (1S7Z4EA) Notebook
HP 15-da2093nt (1S7Z4EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
4800 TL bu.![]()
Dersleri rahat yaptırır ama oyun için bişey diyemem.Bütçeyi biraz aşıyor ama olsun önerir misiniz? yada önerinizle arasındaki 800tl farkı hak eder mi?
?
dolar dusmez.Şuan laptop alınmaz bekleyin biraz 2 haftadır laptop fiyatları adeta fırladı doların düşmesini ve indirimleri bekleyin yoksa en fazla 4. nesil pentium alırsınız.
dolar dusmez.Şuan laptop alınmaz bekleyin biraz 2 haftadır laptop fiyatları adeta fırladı doların düşmesini ve indirimleri bekleyin yoksa en fazla 4. nesil pentium alırsınız.
Bunu öneririm. Tam bir iş bilgisayarı.Bütçeyi biraz aşıyor ama olsun önerir misiniz? yada önerinizle arasındaki 800tl farkı hak eder mi?
?
knkm bütçen fazla yüksek değil bence tablet al çok daha iyi verim alırsın hemde almış olduğun cihaz üst sınıf bir cihaz olmuş olurOnline derslerde kullanabileceğim kameralı ara sıra cs vb. oyunları oynayabileceğim bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum