Kanal tedavisi yaptıran varmı aranızda ?

Alikose01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?

Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
çalıştırdğı matkap bazen acı verebiliyor onun dışında sıkıntı yok

Ben oldum.

Ağzın uyuşssun diye iğne yapıyor, o biraz acıtıyor o kadar.

Ayrıca olduktan sonra ağzında çok garip bir tad oluyor, sünge-plastik karışımı bir tat.

Kanal Tedavisi ve Dolgu arasında pek bir fark yok bana göre, ikiside aynı hissi veriyor.
kanal tedavisinde dişin köküne kadar inip sinirleri alıyorlar ve oraya metal çivi koyup üsütne dolgu yapıyorlar dolguda sadece dişi iraz kazıyorlar

Ben oldum.

Ayrıca olduktan sonra ağzında çok garip bir tad oluyor, sünge-plastik karışımı bir tat.
İşin garibi o tatları biliyor olman.

Kanal Tedavisi ve Dolgu arasında pek bir fark yok bana göre, ikiside aynı hissi veriyor.
Ben oldum.

Bunu uyutup falan yapamıyorlarmı ben sadece koltuğu görünce bile kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum.

Ben oldum.

yok be iğne acıtmıyor bence sadece içimi ürpertiyor

bana yaptılar sadece uyuşturan iğneyi yaparken canım acıdı birde ağzında tükürük birikiyor onu almak için kullanılan boru sıkıntı boğulacak gibisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,312
Üyeler
186,464
Son üye
Furzi
Geri