video_tdl_failure mavi ekran hatası

Overclock yapmışsınız, onu geri alır mısınız? BIOS full default olsun, XMP bile açmayın ve o şekilde deneyin.

Bu sorun beni aşar:) WHQL sürümü kuruyorsunuz değil mi sürücüde?
Technopat Sosyal'e konu açabilirsinz. Orada kat kat daha tecrübeliler var.

evet WHQL sürüm kuruyorum, bios ayarlarımı tekrar kontrol ettim, OC genie bile açık değil fakat AXMP profilinde ram 2666 mhz gözüküyordu fakat ramlarım 3000mhz olduğundan profil 2 yi seçtim ve 2933 mhz platformuna aldım sorun bundan kaynaklı olabilirmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey daha danışıcam, ekran kartımın modeli amd radeon rx 5600xt gaming oc amd sitesinden driver indirmeye çalıştığımda son sürümde WHQL yazmıyor fakat bi alt sürümünde WHQL parantez içinde belirtilmiş, ben hangisini indirip kurmalıyım ?

WHQL yazanı indirip kurmalısınız. Bu, test edilip onaylanmış sürümdür.

şuan o sürümü indiriyorum kuruyum bakalım olacakmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirdiğim sürümü kurmaya çalıştığımda, bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor dedi neden aceba ?

Windowsunuz güncel mi? Eğer güncel değilse güncelleyin onun dışında tekrar devam ederse sorun maalesef aklıma başka bir çözüm gelmiyor temiz kurulum ile Windowsu yeniden kurmayı deneyebilirsiniz veya @Bora Dere ve @Trieetz'den yardım alabilirsiniz onlar daha bilgilidir bu konularda.

Arkadaşın Windows yapı numarası 19041, yani güncel. Sıkıntı yok o konuda.

• Tencent Emulator ya da Tencent Gaming Buddy kurulu ise kaldırın.
  • Gigabyte RGB Fusion yazılımı var sistemde onuda kaldırın onun sys dosyası hata vermiş kaldırın sonra en güncelini siteden indirirsiniz lazım olursa.
  • Ekran kartına MSİ Afterburner ya da benzeri bir yazılım üzerinden herhangi bir overclock işlemi yapdıysanız geri çekin.
  • DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp en güncel WHQL sürücüyü sisteminize kurun. Bu siteden en güncel sürücünüzü seçip işletim sisteminizle uyumlu olan WHQL sürücüyü indirip kurun.
  • BİOS güncel tutun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,590
Üyeler
189,876
Son üye
sebahattink
Geri