Sapphire RX470 Nitro 4GB 256 bit ekran kart'li 2. El Oyun Kasasını Almalı mıyım 2000TL?

mesela kaç fps al
Sistem iyi ama O oyunlarda o FPS direkt yalan.
mesela kaç fps alırım aga b u değerlere yakın mı yoksa adam çok mu abartmış?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer bir konu zaten bunu almaman gerekiyor. Tanımadığın kişilere asla para gönderme.
Haklısın

PARCALARIN TESTLERİNE BAK
aga adam kütahya da şimdi ben bu sistemi almak istesem nasıl alabilirim ki bişeyler biliyomusnn? yardımcı olurmusun bir de baktım özelliklerine güzel görünüyor parçalar

değerler yalan
Çok mu abartı var değerler de aga ?

mesela kaç fps al

mesela kaç fps alırım aga b u değerlere yakın mı yoksa adam çok mu abartmış?

Haklısın

aga adam kütahya da şimdi ben bu sistemi almak istesem nasıl alabilirim ki bişeyler biliyomusnn? yardımcı olurmusun bir de baktım özelliklerine güzel görünüyor parçalar

Çok mu abartı var değerler de aga ?
almakistersen adama para gönderirsin kargo ile alırsın ama hiç tavsiye etmem dolandırılık çok var çünkü

kesinlikle yanlış anlama ego için demiyorum 6500TL PC var ben bir tık üstünü alıyorum fps olarak sen düşün ne akdar abartı :)
Haklısın aga o zaman çok abartmış gözüküyor

kesinlikle yanlış anlama ego için demiyorum 6500TL PC var ben bir tık üstünü alıyorum fps olarak sen düşün ne akdar abartı :)
estağfurullah aga niye yanlış anlayayım :)

Değerler büyük ihtimal yalan o sistemle o değerler çok saçma almaktan vazgeç parayı dolandırmaya çalışıyor parayı ona gönderdiğinde geri dönmeyebilir bu şekilde çok dolandırıcı var parayı istiyorlar para gelince kapatıyorlar ilanı kanma bunlara.

rx 480 8 gb ile bile 120 fps e düşüyor csgo da

arkadaş parçaları maşallah 20 derecede 7000 mhz 5000 volt filan kullanıyor heralde :D

bir şey yazdın mı?
abartı fln diye
abartı diye yazmadım ama dün akşam biraz konuştuk işte adam al sat yapıyomuş kütahya da olduğu için de fazla kazanamıyomuş falan dün gece bu pc ye 2300 fiyat biçmişti işte pazarlık yaptık 2000 e ayarladı en sonunda bende ona dedim yakın olsak alırdım diye bu sabah bidaha baktım ilana ilanı 2500tl yapmış

Ne yazarsan yaz doğru olanı söylemeyecektir.
peki fps leri yazmadığını düüşünürsek bu pc bu parayı hak eder mi?

sistemine güvenmek başka bişey bu adam fazla abartmış gözüküyor o zaman bende fazla anlamadığım için

abartı diye yazmadım ama dün akşam biraz konuştuk işte adam al sat yapıyomuş kütahya da olduğu için de fazla kazanamıyomuş falan dün gece bu PC ye 2300 fiyat biçmişti işte pazarlık yaptık 2000 e ayarladı en sonunda bende ona dedim yakın olsak alırdım diye bu sabah bidaha baktım ilana ilanı 2500tl yapmış

peki fps leri yazmadığını düüşünürsek bu PC bu parayı hak eder mi?

sistemine güvenmek başka bişey bu adam fazla abartmış gözüküyor o zaman bende fazla anlamadığım için
ne kadar eder bilmiyorum ama eğer bu fiyat bandında pc alacaksan yeni konu açmanı öneririm oraya yardım ederler tekrardan

abartı diye yazmadım ama dün akşam biraz konuştuk işte adam al sat yapıyomuş kütahya da olduğu için de fazla kazanamıyomuş falan dün gece bu PC ye 2300 fiyat biçmişti işte pazarlık yaptık 2000 e ayarladı en sonunda bende ona dedim yakın olsak alırdım diye bu sabah bidaha baktım ilana ilanı 2500tl yapmış

peki fps leri yazmadığını düüşünürsek bu PC bu parayı hak eder mi?

Az önce rx 470 witcher 3 ultra da benchmark testini izledim,adam harbi abartıyor.

ne kadar eder bilmiyorum ama eğer bu fiyat bandında PC alacaksan yeni konu açmanı öneririm oraya yardım ederler tekrardan
Sağol Aga Teşekkür Ederim Yıl sonu oyun konsollarına KDV kaldırılcakmış diye bir şeyler duydum eğer öyle bişey olursa bekleyecem pc ler de dahil herhalde buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri