Tamam aga sağol vazgeçtim bu sistemi almaktan çok uzak kütahya dolandırıcılık yapma ihtimalı çok yüksekDeğerler büyük ihtimal yalan o sistemle o değerler çok saçma almaktan vazgeç parayı dolandırmaya çalışıyor parayı ona gönderdiğinde geri dönmeyebilir bu şekilde çok dolandırıcı var parayı istiyorlar para gelince kapatıyorlar ilanı kanma bunlara.
hocam benim tost makinamla csde ultrada 300fps görür yere bakarsanız 1000 bile görür✔Pazarlık payım vardır.Saçma tekliflerle gelmeyin hepsi tek tek kaliteli cihazlardır.Dandik PSU'lu kıytırık SSD'li bilgisayarla bir tutmayın. ✔İşlemci: İntel İ5 4570 3.2 GHz ✔Ekran kartı: Sapphire RX 470 Nitro 4 GB 256 Bit ✔Anakart: Asus H81M-K ✔Ram:Kingston Hyper X Genesis 2x4 8 GB 1600 MHz Soğutuculu ✔Harddisk: Seagate Barracuda 500 GB 7200 rpm ✔SSD: Samsung 860 Evo 250GB (550/520)Mb/s 5 Yıl Garantili ✔Güç Kaynağı: FSP AHBC 500W 80+ Garantisi yeni bitti. Oyun FPS Değerleri;GTA V 1080P Ultra: 70-80 FPS
Witcher 3 Wild Hunt 1080P Ultra: 60-70 FPS
CS GO 1080P Ultra: 180-300 FPS
Valorant 1080P Ultra: 150-250 FPS Sistem böyle bi sistem dün akşam konuştuk 2000TL ye ayarladık ama Ben İstanbuldayım Adam ise Kütahyada Eğer sistem güzelse alacağım da Nasıl alayım kargoyla falan alabiliyomuyuz (eğer güzelse) Lİnkinide atıyorum ilanın https://www.letgo.com/tr-tr/i/i5-45...gisayari_21d6f79c-1f60-4414-abcb-f59d5febfba8
Evet AbartılmışDeğerler yalan bu arada.
Witcher ve GTA V de o değerler imkansız o sistemlehocam benim tost makinamla csde ultrada 300fps görür yere bakarsanız 1000 bile görür
Reis şimdiye kadar hep fps ler için abartılmış dendi ama bu yorumunu görünce şaşırdım açıkçasıhocam benim tost makinamla csde ultrada 300fps görür yere bakarsanız 1000 bile görür
nası bildim ama müneccimim dimi .dReis şimdiye kadar hep fps ler için abartılmış dendi ama bu yorumunu görünce şaşırdım açıkçası![]()
Valorant ve CS değerlerinde sıkıntı yok yakın değerler ama GTA V ve Witchler yalanReis şimdiye kadar hep fps ler için abartılmış dendi ama bu yorumunu görünce şaşırdım açıkçası![]()
Vazgeçtim bu sistemi almaktan o zaman doğrusu bana da pek inandırıcı gelmemişti pc den anlamama rağmenWitcher ve GTA V de o değerler imkansız o sistemle
Medyumsunnası bildim ama müneccimim dimi .d
Aga teşekkür ediyorum yardımların için sen benim yerimde olsaydın alır mıydın peki?Valorant ve CS değerlerinde sıkıntı yok yakın değerler ama GTA V ve Witchler yalan
2000tl ye değilde 2600tl civarına RX470+Ryzen 5 1600 sistem alırdım bekleyip. Elden giderek.Vazgeçtim bu sistemi almaktan o zaman doğrusu bana da pek inandırıcı gelmemişti PC den anlamama rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyumsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga teşekkür ediyorum yardımların için sen benim yerimde olsaydın alır mıydın peki?
Böyle bi sistemi 2. el bulmak zor olacak gibi2000tl ye değilde 2600tl civarına RX470+Ryzen 5 1600 sistem alırdım bekleyip. Elden giderek.
kendin tek tek parçaları seçeceksin. o zaman bulursun toplu halde zor.Böyle bi sistemi 2. el bulmak zor olacak gibi