Rampage Drop Plus VS SS Arctis 3

Değil. Fury X daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markaya değil ürüne bakacaksın. Çıkıp Arctis övme bana.
Markası güven vermiyor + malzeme kaliteside aynı HS50Pro al sorun kalmasın ses ve mic farkı dersen orasını bilemem pek

artics niye övmiyim atıyorum mesela yayıncılar gidipte drop plus mu kullancak ss mi
Al işte

Arctis serisi SS'in en kötü serisidir. Bunu rakiplerini ve kendisinden Arctis 3 ve 5 kulaklıklarını kullanarak söylüyorum
Sesleri kısık
Ses kasmada rakiplerine göre çok gerideler

Forumda Arctis 3'Ten Drop Plus'a geçip Drop Plus tek atar diyen biri vardı. Keza bende aynısını düşünüyorum.
Marka yerine ürüne bakarak yorum yapmayı öğrenin.

Yayıncı işine gelirsek zaten onlara sponsor olduğundan beleş gidiyor.

Markası güven vermiyor + malzeme kaliteside aynı HS50Pro al sorun kalmasın ses ve mic farkı dersen orasını bilemem pek
üstü oku.

(y)

Fury X terletiyor bide :)
Aga suni deri kullanan her Kulaklık illağa terletir neyin fanboyluğunu yapıyorsun adamlar ucuz maliyet ile daha iyisini yapmışlar olay bu
Intel vs amd'de. de adamlar Ucuz fiyata daha iyi iş çıkardı Intelı geride bıraktı o kadar yeni İşlemci çıkardı anca ilerledi Intel

Aga suni deri kullanan her Kulaklık illağa terletir neyin fanboyluğunu yapıyorsun adamlar ucuz maliyet ile daha iyisini yapmışlar olay bu
Intel vs amd'de. de adamlar Ucuz fiyata daha iyi iş çıkardı Intelı geride bıraktı o kadar yeni İşlemci çıkardı anca ilerledi Intel
onu bunu bilmem rampage çöp

Bunu istemiyorum Drop plus arctis 3 hangisi iyidir?
Drop Plus

onu bunu bilmem rampage çöp
Saçmalama. Çok iyi değiller ama Drop Plus ve Fury X bütçelerindeki en iyi kulaklıklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,991
Üyeler
187,761
Son üye
ErenBucak
Geri