Eski Nesil Bilgisayar işlemcisi

Direkt Xeon E serisi bir işlemci almanı öneriyorum.E5420/E5430/E5440/E5450
Quad serisi işlemciler pahalı ve fiyatlarını haketmiyor.Tabii ucuza bulunursa alınır.
Soket uyumlu mu anakart soketi lga 775

evet onun için dedim o işlemci 10 senelik ama çok çok güçlü bir işlemci internet de okey oynamak için falan değil 350 TL vermeye gerek yok ona en iyisi 100 TL ye al core 2 Quad Q8200 kafa rahat olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz en iyisi 100 TL gibi bir bütçeyle Core 2 Quad serisi işlemci bakın uygun bulamazsanız 30 TL ye E7600 alırsınız işinizi görür.
Yarın Tuzla ya gidecekmişiz. işimiz varmış hazır gitmişken bit pazarına bir dalarım işlemci avına çıkarım oradan :) kaliteli bir şey bulursam alırım oradan.

Yarın Tuzla ya gidecekmişiz. işimiz varmış hazır gitmişken bit pazarına bir dalarım işlemci avına çıkarım oradan :) kaliteli bir şey bulursam alırım oradan.
baştan söyliyeyim pentium 4 lere hazır ol..

baştan söyliyeyim pentium 4 lere hazır ol..
bakıcam artık. almak için gitmiyorum zaten. işimiz varmış oralarda uğrayıp bi bakıcam gitmişken. şansıma belki güzel bir şey görürüm. LGA 775 uyumlu herhangi bir işlemci uyar mı o anakarta? en kötü ihtimal yedek olarak alırım kenarda durur .

bakıcam artık. almak için gitmiyorum zaten. işimiz varmış oralarda uğrayıp bi bakıcam gitmişken. şansıma belki güzel bir şey görürüm. LGA 775 uyumlu herhangi bir işlemci uyar mı o anakarta? en kötü ihtimal yedek olarak alırım kenarda durur .
uyar tabii ama anakartınızın da desteklemesi gerek pinle olmuyor sadece mesela benim anakartım da 775 pin ama maksimum core 2 duo destekliyor Quad serisini desteklemiyor ama sizin anakartınız 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor galiba.

Ram de bakın hocam.

Ram de bakın hocam.
uyar tabii ama anakartınızın da desteklemesi gerek pinle olmuyor sadece mesela benim anakartım da 775 pin ama maksimum core 2 duo destekliyor Quad serisini desteklemiyor ama sizin anakartınız 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor galiba.
evet niyetim o yönde. ddr2 2gb desteği varmış anakartın. ben anakartın işlemci desteğini tam bilmiyorum nereden bakıcam onuda bilmiyorum tam, biliyorsan bakabilir misin ? Msi N1996 anakart var.

evet niyetim o yönde. ddr2 2gb desteği varmış anakartın. ben anakartın işlemci desteğini tam bilmiyorum nereden bakıcam onuda bilmiyorum tam, biliyorsan bakabilir misin ? Msi N1996 anakart var.
msi tr sitesine girip N1996 diye aratın özellikleri görünür hocam

Bu nasıl bir anakart hem AMD hem Intel takıldığı yazıyor.
Biraz önce araştırdım da tam olarak net şudur diyen yok. N1996 dan başka bir kod filan var mı anakart üstünde. Cpu-z programı ile de bakın

Link atabilir misiniz ?

burada sadece core 2 duo yazıyor ondan mı alabilirim sadece ?

Bu nasıl bir anakart hem AMD hem Intel takıldığı yazıyor.

Biraz önce araştırdım da tam olarak net şudur diyen yok. N1996 dan başka bir kod filan var mı anakart üstünde. Cpu-z programı ile de bakın

Link atabilir misiniz ?
hocam baktım da sitede aratıyorum site beyaz sayfada kalıyor bulamadım hiç bir yerde bilgi yok nasıl anakart bu :d

burada sadece core 2 duo yazıyor ondan mı alabilirim sadece ?
evet core 2 Quad desteklemiyor anakart ve çok eski dx9 yani siz düşünün önerim core 2 duo e8400 almanız 40 tl bir şey zaten

hocam baktım da sitede aratıyorum site beyaz sayfada kalıyor bulamadım hiç bir yerde bilgi yok nasıl anakart bu :d

evet core 2 Quad desteklemiyor anakart ve çok eski dx9 yani siz düşünün önerim core 2 duo e8400 almanız 40 TL bir şey zaten
Eğer anakart tam olarak buysa bit pazarından Anakartta bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri