yavrupanda
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Merhaba arkadaşlar ben gigabyte in b450m h isimli anakartını aldım ama m2 vidası çıkmadı sadece en uzun m2 takma yerinde bir tane plastik aparat var acaba m2 yi o mu tutuyor
Kasa modeli nedir ? Kasadan çıkması lazım.Merhaba arkadaşlar ben gigabyte in b450m h isimli anakartını aldım ama m2 vidası çıkmadı sadece en uzun m2 takma yerinde bir tane plastik aparat var acaba m2 yi o mu tutuyor
Sanmıyorum anakarttan çıkıyor diye biliyorum ama kasayı daha almadımKasa modeli nedir ? Kasadan çıkması lazım.
Ama rampagenin xhorse kasasının psu suzunu sahibindende sıfır buldum herhalde onu alıcamKasa modeli nedir ? Kasadan çıkması lazım.
Anakart kutusundan da çıkabilir. Dikkatli bakın.Sanmıyorum anakarttan çıkıyor diye biliyorum ama kasayı daha almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama rampagenin xhorse kasasının PSU suzunu sahibindende sıfır buldum herhalde onu alıcam
Valla çok iyi baktım yok ama anakartını fotolarına bakarsanız en uzun m2 nin takılan yerindeki vida girişinde bir tane plastik aparat var acaba o mudur???Anakart kutusundan da çıkabilir. Dikkatli bakın.