Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Maksimum 250 TL'ye çıkabilirim önerebileceğiniz hoparlör var mıdır müzik dinlemek için kullanacağım küçük ve kolay taşınabilir olursa sevinirim.
Kanka seyahatlerde arkadaşlarla ortamda falan kullanacağım daha küçük bir şey istiyorum JBL clip gibi pahalı olmasa onu alacaktım.logitech z150
Jbl go 2 al knkKanka seyahatlerde arkadaşlarla ortamda falan kullanacağım daha küçük bir şey istiyorum JBL clip gibi pahalı olmasa onu alacaktım.
Bunu da düşünüyordum sesi nasıldır üzmez değil mi beni?Jbl go 2 al knk
Gayet iyi ama bu fiyat aralığında anker in hoparlörleri kat ve kat daha iyi , bunda tek bir hoparlör var .Bunu da düşünüyordum sesi nasıldır üzmez değil mi beni?
Üzmez ama anker daha iyi .Bunu da düşünüyordum sesi nasıldır üzmez değil mi beni?
Biraz bütçeyi aşıyor amaKanka seyahatlerde arkadaşlarla ortamda falan kullanacağım daha küçük bir şey istiyorum JBL clip gibi pahalı olmasa onu alacaktım.
Ama fiyat bandını aşıyor 350 TLGayet iyi ama bu fiyat aralığında anker in hoparlörleri kat ve kat daha iyi , bunda tek bir hoparlör var .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üzmez ama anker daha iyi .
Bu fiyata bu asla alınmazBiraz bütçeyi aşıyor ama
![]()
Xiaomi Mi Outdoor Bluetooth Mini Speaker Hoparlör Bluetooth 5.0 Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mi Outdoor Bluetooth Mini Speaker Hoparlör Bluetooth 5.0 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Var mı önerebileceğin Anker hoparlör?Gayet iyi ama bu fiyat aralığında anker in hoparlörleri kat ve kat daha iyi , bunda tek bir hoparlör var .
Var mı önerebileceğin Anker hoparlör?
Kafam karıştı Jbl, Anker ve Huawei'in çıkış güçleri aynı çok fark var mıdır aralarında sence?![]()
Anker SoundCore Sport 3 W Bluetooth Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Sport 3 W Bluetooth Hoparlör fiyatlarını Akakçe ile takip et! Anker SoundCore Sport 3 W Bluetooth Hoparlör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunada bakabilirsin.![]()
Anker SoundCore Icon Mini A3121 Bluetooth Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Icon Mini A3121 Bluetooth Hoparlör fiyatlarını Akakçe ile takip et! Anker SoundCore Icon Mini A3121 Bluetooth Hoparlör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com