Furyx Çakması Aliexpress de:)

Alıntıyı görüntüle
Beyler bakmanız lazım buna 😂
Furyx ile aynı kulaklık.
alınır mı? sizce?
al bence ne farkı olur kı ıkısıde cınde uretılıyor araa fıyat oalrak da baya fark var max 40 lıra vergı verırsın kutuları acmıyorlar

Rampage zaten çin işi kulaklıklara logo basan bir marka aliexpresste satılan kulaklık da aynı türden bir marka. Araştırsan çok bulursun böyle.

Rampage zaten çin işi kulaklıklara logo basan bir marka aliexpresste satılan kulaklık da aynı türden bir marka. Araştırsan çok bulursun böyle.
Evet aliexressde bütün rampage ürünlerini bulan benim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben artık illallah ettim.
Laf anlatamıyorum sana.
Rampage şaşırmam fakat furyx kendi tasarımı sanıyordum 😅

gamepower, James Donkey, eski everest yeni rampage, frisby vs alayı çinde tek fabrikadan çıkan kulaklıklar

hele rampagenin kulaklık geliştirebileceğini mi zannediyorsunuz :D everest rampage frisby hepsi yazıcıoğlu esnafı segmentin ürünleri.

gamepower, James Donkey, eski everest yeni rampage, frisby vs alayı çinde tek fabrikadan çıkan kulaklıklar

hele rampagenin kulaklık geliştirebileceğini mi zannediyorsunuz :D everest rampage frisby hepsi yazıcıoğlu esnafı segmentin ürünleri.
Biliyorum dostum o markaların logo bastığını.
Furyx kendi tasarımını kendi çizdi diye biliyordum,fakat öyle değilmiş.

Şuan tamamen karalıyorsun, aynı fabrikadan çıkmıyorlar.
Kendine özel fabrikalarında üretim yapıyorlar.
Kulaklık kalıp tasarımları aynı sadece.
Maliyeti düşürmek amacı ile hazır kalıp kullanıyorlar.
Çin'de üretilen çoğu marka böyle yapıyor ve ucuzluyor.
O yüzden AliExpress'e girince bir sürü farklı kulaklık görüyorsun.
Tasarımlar aynı fakat ses kaliteleri bir değil, kendileri dolduruyorlar.

Geri