God Of War 2 yılın oyunu olabilirmi

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
425

İlk önce çıksın oyun daha yeni duyruldu :D

2021 de çıkarsa 2021 de çok iyiy oyunların çıkcağını düşünmüyorum yüksek ihtimal yılın oyunu olur ilk oyun gibi olursa tabii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır kısa süre içerisinde çıkardıkları için doymuş insanlara leziz yemek vermek gibi olacak.
Bence olmayacak.
god of war 2018 de çıktı bu 2021 de çıkıyo hatta 2022 yi bile bulabilir 4 yılda güzel oyun yapılır ama yüksek ihtimal ilk god of war kadar güzel olmayabilir ama yılın oyunu olur bence

2021 de çıkarsa 2021 de çok iyiy oyunların çıkcağını düşünmüyorum yüksek ihtimal yılın oyunu olur ilk oyun gibi olursa tabii

god of war 2018 de çıktı bu 2021 de çıkıyo hatta 2022 yi bile bulabilir 4 yılda güzel oyun yapılır ama yüksek ihtimal ilk god of war kadar güzel olmayabilir ama yılın oyunu olur bence
Kasımda bile çoğu büyük oyun çıkacak özellikle Cyberpunk 2077 ne diyorsun sen :) Ayrıca PES 21 yeni fizik ve oyun motorunu kullanacak. Dying Light 2 , Resident Evil 8 : Village vs vs.

Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West, Resident Evil VIII gibi oyunlarda 2021'e aday olacak. God Of War ilk oyundaki gibi bir başarı elde ederse GOTY alabilir bence ama Cyberpunk da olabilir

Kasımda bile çoğu büyük oyun çıkacak özellikle Cyberpunk 2077 ne diyorsun sen :) Ayrıca PES 21 yeni fizik ve oyun motorunu kullanacak. Dying Light 2 , Resident Evil 8 : Village vs vs.
PES 21 Yeni oyun motoru kullanmıyor. PES 2022 de olacak o yenilik

Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West, Resident Evil VIII gibi oyunlarda 2021'e aday olacak. God Of War ilk oyundaki gibi bir başarı elde ederse GOTY alabilir bence ama Cyberpunk da olabilir
cyberpunk 2077 kasım da çıkıyo 2020 den sayılması gerekiyor

PES 21 Yeni oyun motoru kullanmıyor. PES 2022 de olacak o yenilik
22* yazacaktım yanlış olmuş. Ayrıca zaten o oyunlar 2021'de gelecek. Cyberpunk vs Kasımda gelecek. Kısaca oyunsuzluk olmayacak.

pes gibi oyunlar yılın oyunu olamaz resident evil ın ne zaman yılın oyunu olduğunu gördün hiç bir zaman çıtası o kadar yükselmedi dyinh light 2 nin daha çıkış tarihi belli değil cyberpunk 2077 2020 den sayılcak

God of War konsol oyunlarının babasıdır. Yani sırf God of War için bile PS5 alınır ama Türkiyede alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri