En güzel güvenlik programı

hANGİSİ

• mc afee

Oylar: 2 14.3%
  • comodo

Oylar: 0 0.0%
  • eset

Oylar: 1 7.1%
  • kaspersky

Oylar: 7 50.0%
  • avira

• norton

Oylar: 1 7.1%
  • başka bir cevap vercem

• Malwarebytes

• Malwarebytes

• Oy kullanan toplam üye
    14
Virüs programları hiçbir işe yaramayan bilgisayarını yavaşlatan virüslerdir. Sen kendin dikkat edeceksin.
Minnacık katılıyorum bu yoruma.
Normal kullanıcılar için kesinlikle AV gereklidir ama yeteri kadar bilgin var ise gereksizdir.

Hocam saçmaladın bir tık :D bende hiçbir virüs koruması kullanmıyorum da eğer virüs girerse tabii ki de kullanıp virüsü yok etmelisin. :D
Bilmediğin burdan belli bir bilgisayara virüs girerse istediğin programla temizlesen dahi artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Format atmadıktan sonra hiçbir şey değişmez.

Bilmediğin burdan belli bir bilgisayara virüs girerse istediğin programla temizlesen dahi artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Format atmadıktan sonra hiçbir şey değişmez.
BİRAZ hklı gibisin pc de 16gb ram e rağmen ram kullanımı %90 dı sildim %20 oldu

BİRAZ hklı gibisin PC de 16gb ram e rağmen ram kullanımı %90 dı sildim %20 oldu
17 yıllık bilgisayar kullanımı tecrübesiyle konuşuyorum. Kendi tecrübelerimle konuşuyorum.
Bazı veletler gibi sağdan soldan youtube dan videolardan izlediğim bilgileri aktarmıyorum.

Farkı minimalize ediyor hocam.

Her virüs sonrasında format atmaya gerek yok.
Periyodik olarak 5-6 ayda 1 format atmak bana mantıklı geliyor.
Normal kullanıcı için AV gereklidir.

Farkı minimalize ediyor hocam.

Her virüs sonrasında format atmaya gerek yok.
Periyodik olarak 5-6 ayda 1 format atmak bana mantıklı geliyor.
Normal kullanıcı için AV gereklidir.
kavga başladı geçmiş olsun bunun nnneyine kavga ediyosunuz :C

kavga başladı geçmiş olsun bunun nnneyine kavga ediyosunuz :C
Hayır hocam ne kavgası :D

Katılıyorum söylediklerine fakat sürekli format atmak diske zarar verir
Virüsler performansa zarar verir ama biraz düşünüldüğünde optimum seçenek 5-6 ayda 1 format atmak oluyor.

17 yıllık bilgisayar kullanımı tecrübesiyle konuşuyorum. Kendi tecrübelerimle konuşuyorum.
Bazı veletler gibi sağdan soldan youtube dan videolardan izlediğim bilgileri aktarmıyorum.
Tamam 17 yıl bilgisayar kullanmış büyük abim. Sen bilgisayara her virüs girdiğinde format at. Galiba oyunların kaç GB olduklarını unuttun ? ya da bazı insanlar arşivliyor resimlerini, programlarını yaptıklarını şeyleri işte. Şimdi öyle biri sırf virüs girdi diye format atıp yeniden o şeyleri yüklemeye mi uğraşsın ?

Geri