Ryzen 5 3600 UnderVolt

Earwven

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,226
Merhaba dostlar bu gün @kandes22 ile birlikte işlemcime undervolt işlemi gerçekleştirdik. Elimde SS yok kusura bakmayın fakat Witcher 3 Ultrada 83 derece gören işlemcim şu anda max 65 66 derece görüyor. Eğer ekran kartınız veya işlemciniz çok sıcaksa kesinlikle UV yapın. Ayrıca ekran kartınıda UV işlemi gerçekleştirdik 70'in üzerinde çıkmıyor. Burdan @kandes22 'ye teşekkür ediyorum :)

Vay be artık Arctic ve Noctua yalan oldu. İşlemcisi ısınan UV yapsın beyler :D

Vay be artık Arctic ve Noctua yalan oldu. İşlemcisi ısınan UV yapsın beyler :D
Cidden öyle OC bile yapsan canavar gibi :D İşlemci 0.06 voltajda bile açtı fakat prime95 Smal FFTs testinden attı.

@kandes22 Reis bi ara benim FX 6100'e de bir ayar çekelim ya :D

Merhaba dostlar bu gün @kandes22 ile birlikte işlemcime undervolt işlemi gerçekleştirdik. Elimde SS yok kusura bakmayın fakat Witcher 3 Ultrada 83 derece gören işlemcim şu anda max 65 66 derece görüyor. Eğer ekran kartınız veya işlemciniz çok sıcaksa kesinlikle UV yapın. Ayrıca ekran kartınıda UV işlemi gerçekleştirdik 70'in üzerinde çıkmıyor. Burdan @kandes22 'ye teşekkür ediyorum :)
boşta kaç derece hocam ?

kandes yarın 1 gibi müsait olursan benim 3600e de uv yapmaya yardımcı olur musun bir de 1 saat sürer mi bu uv ders var da 2de çünkü

Yarın 1 gibi müsat değilim, köye gidiyorum yarın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,425
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri