SSD Testim Normal mi?

Normal

Evet gayet iyi

Gayet iyi. PC ne kadar sürede açılıyor ?

Aynı model bende de var ama ben 530 Mb/sn okuma görüyorum. Bende mi bir problem var acaba?

En fazla bu yani normal efendim. Sistem açılış hızı sadece ssdye bağlı değildir anakarta da bağlıdır başka etkenler de vardır. Sisteminiz ne kadar sürede açılıyor isterseniz saniye tutup bize söyleyin

Gayet iyi. PC ne kadar sürede açılıyor ?
gece 3 gibi kapatıp sabah 1 gibi açıyorum o zaman 20 saniye falan sürüyor ama gün içinde pc yi kapatırsam açılması 6 saniye falan sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En fazla bu yani normal efendim. Sistem açılış hızı sadece ssdye bağlı değildir anakarta da bağlıdır başka etkenler de vardır. Sisteminiz ne kadar sürede açılıyor isterseniz saniye tutup bize söyleyin
geceden kapatıp sabah pc yi açınca 20 saniye sürüyor gün içinde pc yi kapatıp açarsam 6 saniye de açılıp 6 saniye de kapanıyor

gece 3 gibi kapatıp sabah 1 gibi açıyorum o zaman 20 saniye falan sürüyor ama gün içinde pc yi kapatırsam açılması 6 saniye falan sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geceden kapatıp sabah pc yi açınca 20 saniye sürüyor gün içinde pc yi kapatıp açarsam 6 saniye de açılıp 6 saniye de kapanıyor
Bende de aynı durum söz konusu. :)

Anakartında M2 desteği varsa mümkünse M2 SSD ye geç göz açıp kapayana kadar bilgisayar açılır
1.webp
6 ay önce 230₺ ye aldığım Toshiba M2 SSD bu şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri