Eba da sesimizi bozmak

Alt a ya basılı tutarsan mikrofunun sürekli çok hızlı bir şekilde açup kapanır bazen işe yarıyor.

Hoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın

Kendi modeminden kullandığın cihaza kısa süreli overload yapabilirsen anlık internet kesintisi yapabilirsin.

Yeni nesil gümbür gümbür geliyor ailesi ona en iyi interneti alıyor ama o ne yapıyor sesini bozuyor. Arkadaşlar lütfen buna uğraşacağınıza günde 1 saat ders çalışın hocada yorulmasın sizde yorulmayın. Ülkede malesef bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız var lütfen rica ediyorum lütfen

Yeni nesil gümbür gümbür geliyor ailesi ona en iyi interneti alıyor ama o ne yapıyor sesini bozuyor. Arkadaşlar lütfen buna uğraşacağınıza günde 1 saat ders çalışın hocada yorulmasın sizde yorulmayın. Ülkede malesef bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız var lütfen rica ediyorum lütfen
internetim okadar iyi değilde ders dinliyorum ama konuşmak istemiyorum utaniyorum

Hoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın
knk yapmayın ya o ses çok kulak tırmalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,140
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri