ANİDEN TAKILMA VE FPS DÜŞMESİ

Reaksiyon skoru
3
ARKADAŞLAR 2 GUNDUR YASADIGIM BI SORUNDAN BAHSETMEK ISTIYORUM
BİLGİSAYARIMDA CSGO OYNARKEN NORMALDE 250-350 FPS ARASI ALIYORUM FAKAT Bİ ANDA 140-220 ARASI BI FPS ALMAYA BASLADIM
BUNLA BERABER ARA ARA FPS DROP GIRIYOR VE 50 FPS YE KADAR DUSUYOR DIGER OYUNLARDA FPS KAYBIM YOK FAKAT ARA ARA TAKILMALAR DEVAM EDIYOR

SORUNUN NELERDENN KAYNAKLANDIGI HAKKINDA BI BILGIMDE YOK

YARDIMCI OLABILECEK ARKDASLARDAN YARDIM BEKLIYORUM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

MSI Afterburner ile oyundaki işlemci sıcaklığınıza baktınız mı? Tek kanal RAM mi kullanıyorsunuz?

Isı ve driverlerini kontrol edin

BİLGİSYAR OZELLİKLERİM
MSİ ARMOR RX 570 8GB
RYZEN 5 2600
8GB 3000MHZ RAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI Afterburner ile oyundaki işlemci sıcaklığınıza baktınız mı? Tek kanal RAM mi kullanıyorsunuz?

TEK KANAL 8GB 3000MHZ RAM KULLANIYORUM

Isı ve driverlerini kontrol edin
driverları kontrol ettım hepsı guncel sıcaklık degerlerını ise şöyle söyleyeyım az once 30dakıkalık yüksek ayarlarda pubg oynadım ekran kartı sıcaklıkgım 58 derece işlemci ise max 85 i görmüş

BİLGİSYAR OZELLİKLERİM
MSİ ARMOR RX 570 8GB
RYZEN 5 2600
8GB 3000MHZ RAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TEK KANAL 8GB 3000MHZ RAM KULLANIYORUM
Tek kanal RAM etkiliyor olabilir. Ama 8 GB kullanıyormuşsun, işlemciniz ısınıyor olabilir. Afterburner ile oyunlarda işlemci sıcaklığınızı kontrol edin.

driverları kontrol ettım hepsı guncel sıcaklık degerlerını ise şöyle söyleyeyım az once 30dakıkalık yüksek ayarlarda pubg oynadım ekran kartı sıcaklıkgım 58 derece işlemci ise max 85 i görmüş
İşlemci sınırda o yüzden yapabilir Msi afterburner ile değerleri izleyin

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    52 KB · Hit: 117
ARKADAŞLAR 2 GUNDUR YASADIGIM BI SORUNDAN BAHSETMEK ISTIYORUM
BİLGİSAYARIMDA CSGO OYNARKEN NORMALDE 250-350 FPS ARASI ALIYORUM FAKAT Bİ ANDA 140-220 ARASI BI FPS ALMAYA BASLADIM
BUNLA BERABER ARA ARA FPS DROP GIRIYOR VE 50 FPS YE KADAR DUSUYOR DIGER OYUNLARDA FPS KAYBIM YOK FAKAT ARA ARA TAKILMALAR DEVAM EDIYOR

SORUNUN NELERDENN KAYNAKLANDIGI HAKKINDA BI BILGIMDE YOK

YARDIMCI OLABILECEK ARKDASLARDAN YARDIM BEKLIYORUM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Harddisk mi kullanıyorsun yoksa SSD mi?

Anlık fps drop yemenin çok fazla sebebi olabilir. Bunlar;
1-Arkaplan uygulamarı,
2-İnternet bağlantısı
3-Server Loss gibi.
Tabi donanımsal sıkıntılar da olabilir. Ram konusunda çok sıkıntı olacağını sanmıyorumç 8gb ram cs go için yeterli oluyor 3000mhz ise özellikle. Oyun oynarken kullandığın iletişim programı varsa discord gibi oyun için arayüzünü kapatabilirsin. Veya steam bildirimlerini. Söylediğin şeyler anlık drop oluşturuyor çünkü.

Geri