virüslendim mi acil yardım

Başka bir bilgisayar varsa elinin altında o bilgisayarda mevcut işletim sisteminin kurulum usbsini ve bitdefender rescue cd yi usbye yazdır önce bitdefenderla taratıp temizle sistem açılmazsa kurulum usbsiyle onarırsın. Geçmiş olsun.

bendede olmuyor o olay.
her crackli oyun viruslu diye bişrey yok.
siz tarama yapın
attığınız ssdeki program adını görmedim ben
ayn program adını daha önce hiç görmedim google da da arattım ordada bişi çıkmadı

hocam hesaplarım gitmediyse çok ta önemli değil zaten PC değişiçek 1-2 güne formatlanacak yani
peki. sıkıntı yok o zaman. büyük ihtimal virus var.
kişisel bilgilerin (kimlik no kredi kart no vb) varsa yandın ama.

internetten bir exe dosyası indirdim ve artık ekranın 2 parmaklık kısmında internet explorer çubuğu açılmaya başladı ve kapanmıyor da neyse işte bi şekilde kapadım ancak görev yöneticsinde hala bilmediğim programlar arkada açık oluyor bir kaçını silemyi başardım ancak bir tanesi asla ama asla silinmiyor görevi sonlandır diyip silmeyi deniyorum hemen arkada geri açılıyor acil yardım şimdiden teşekkürler
aynısı benim başıma geldi xtool diye bir uygulama görev yöneticisnden baktığımda işlemcimin %70 ini kullanıyordu ve görev yöneticisin kapatmaya çalışırken faremi yönetmeye başladı flash ile temiz kurulum yaptım kasprysky indirdim kurtuldum eğer kurtualıyorsan benim dediğimi yapmayı dene

kısacası 0 pcye geçicem hesaplar gg değilse problem yok
İndirdiğin şeyin ne olduğunu söyler misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısı benim başıma geldi xtool diye bir uygulama görev yöneticisnden baktığımda işlemcimin %70 ini kullanıyordu ve görev yöneticisin kapatmaya çalışırken faremi yönetmeye başladı flash ile temiz kurulum yaptım kasprysky indirdim kurtuldum eğer kurtualıyorsan benim dediğimi yapmayı dene
Çoğu anti-virüs,anti-malware ve removal tool'lar zaten artık bu virüsü yok edebiliyor hatırladım şimdi dediğin Xtool virüsünü.

nti-virüs,anti-malware ve removal tool'lar zaten artık bu
İndirdiğin şeyin ne olduğunu söyler misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu anti-virüs,anti-malware ve removal tool'lar zaten artık bu virüsü yok edebiliyor hatırladım şimdi dediğin Xtool virüsünü.
çok tehlikeli bir virüs zor kurtuldum işlemcim patlıyacaktı resmen bir de üstüne üstlük mouse mi kontrol etti

Adam sizi oynatmış. :D
bence zona diye bir uygulama var korsan oyun indirmek için ondan bulşatı diye tahmin ediyorum ilk bulaştığında zona dan oyun indiryordum pc ye format attım direkt sonra zona değildir diye yine indirdim yine oyun yüklerken virüs bulaştı xtool dediğim daha sonrasında 150 tl verip aldım yapacak bişey yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri