kral sen yinede alırken dikkat etSelamlar,
Aklımda şöyle elimde olsun yanımda istediğim yere taşıyayım istiyorum. CD'si az bulunduğundan kırıp istediğim oyunu rahat rahat indirip keyfime bakmak için PSP düşüyorum. Sizce bu zamanda PSP alınır mı?
ah be telefona psp emulatör indirip minecraft oynadığımı hatırladımSelamlar,
Aklımda şöyle elimde olsun yanımda istediğim yere taşıyayım istiyorum. CD'si az bulunduğundan kırıp istediğim oyunu rahat rahat indirip keyfime bakmak için PSP düşüyorum. Sizce bu zamanda PSP alınır mı?
neden olmasın kiBiraz araştırıp kendimde Custom Firmware yüklesem olmazmı?
Kanka psp yerine Nintendo Switch al ya da psp vita al psp vita normal psp ye nazaran daha çok oyun barındırıyorSelamlar,
evet yaaga be aslında psp emulatör güzel ama kasınca oynamaz hale geliyor ve değişik sesler çıkarıyor.
Çok bir bütçem yok 200-250 tl bandında bütçem. Vita'yı ikinci el min, kaçtan bulabilirim?Kanka psp yerine Nintendo Switch al ya da psp vita al psp vita normal psp ye nazaran daha çok oyun barındırıyor
350 TL civarında var letgo da falanÇok bir bütçem yok 200-250 tl bandında bütçem. Vita'yı ikinci el min, kaçtan bulabilirim?