UPLAY Unable to start download (Code 17007)

SavageTRN

80+
Reaksiyon skoru
2
Hertürlü forumda reddit'te vs. konular mevcut ama hiçbiri kesin bir sonuca varamamış. Bende size danışıyorum dostlar, bu illet sorun 4-5 aydır bende mevcut. Uplay'den herhangi bir oyun indirmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Birsürü oyunum mevcut ve hiçbirini oynayamamak koyuyor insana. Aynı zamanda buna bağlı olduğunu düşündüğüm bir sorun daha var ki, uplay'in servislerine bağlanamadığım gibi aynı zaman da rockstar games'in sunucularına da bağlanamıyorum. Yani özetle uplay'den oyun indiremiyorum ve rockstar games'in sunucularına bağlanamıyorum dolayısıyla Gta online giremiyorum. (GTA'yı steam'den almıştım 1-2 yıl kadar önce ve bu epic games'in ücretsiz yapmasından öncesine kadar bu sorunum yoktu ama artık gta online'a giriş yapamıyorum.) Sizden yardım bekliyorum bu durumdan şikayetçi olan çok insan var büyük sevap işlemiş olursunuz. Bu arada unutmadan ekleyeyim herhangi bir güvenli internet servisi kullanmıyorum, bununla ilgili olduğunu yazanlar olmuş belirtmek istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Mobil verini bilgsayara bağlayarak dener misin?
Okur okumaz internetin kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım da.

VPN ile girmeyi dener misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenli interneti kapatmayı deneyin

Mobil verini bilgsayara bağlayarak dener misin?
Okur okumaz internetin kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım da.
Hemen deneyip sonucu bildireceğim.
VPN ile girmeyi denediğim de yüksek ihtimal başarılı olurum ama indireceğim oyun mesela 20-30 gb bunu VPN ile indirmem 1 ayımı falan alır, kalıcı bir çözüm değil sanırım

Güvenli interneti kapatmayı deneyin
güvenli interneti kullanmadığımı belirttim zaten.

Geri