Pc uyku modundan çıkıyor.

BIOS'da bi ayar vardi
kullanilmiyorken voltaji ve frekansi baya dusuruyordu ve uyku modu gibi bilgisayari durdurgununda islemciye voltaj vermeyi kesiyordu.
Bunu kapattiysan uyku modunda sorun yasaman normal.
Adi aklimda degil
Ne alakaki işlemci ile?

uyku modunda fareyi çıkarınca direk açılıyor. Kısaca usb aygıtı çıkarınca açılıyor
Peki autoclicker'ı 30 saniyeye ayarlayıp 30 saniye içinde klavye-mouse'un bağlantısını kesme imkanın var mı?

Uyku moduna al mouse klavye ye dokunma acildiktan sonra alttaki komutu yaz bakalim ne aciyormus pc yi
Kod:
powercfg -lastwake
Ne alakaki işlemci ile?
Uyku modunda islemci kendini kapatiyor ama anakart voltaj vermeye devam ederse tekrar calismaya basliyor
Her zaman olan bir sey degil seneler once yasamistim BIOS'tan yaptigim ayar ile tekrar duzelmisti

Uyku moduna al mouse klavye ye dokunma acildiktan sonra alttaki komutu yaz bakalim ne aciyormus PC yi
Kod:
powercfg -lastwake

Uyku modunda islemci kendini kapatiyor ama anakart voltaj vermeye devam ederse tekrar calismaya basliyor
Her zaman olan bir sey degil seneler once yasamistim BIOS'tan yaptigim ayar ile tekrar duzelmisti
cmd'ye mi yazıcam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyku moduna al mouse klavye ye dokunma acildiktan sonra alttaki komutu yaz bakalim ne aciyormus PC yi
Kod:
powercfg -lastwake

Acaba Pc kapalı iken klavye ve fare ışıkları yansın diye bir ayar var o açık, bu yüzden olmasın?

Ben o ayarı biliyorumda o ayar yüzünden mi acaba?
Fikrim yok.
Deneme yanilma ile yap ama yapmadan once dedigim seyi yap
Kod:
powercfg -lastwake

kablosuz mouse falan kullanıyosan ondan olabilir

Fikrim yok.
Deneme yanilma ile yap ama yapmadan once dedigim seyi yap
Öncelikle kodu yazdım. Bizim elektrik prizi çok sağlam değil, sallanıyor vs. Bende uyku modunda bu prizi az oynattım pc açıldı. Elektrik gidip geldi gibi düşüsek bu yüzden olabilir mi? Bilerek aradaki süre farkını çok tuttum. Bu arada daha demin pc dondu, bildiğin google yt video izlerken yorumlardan videoya doğru kaydırırken dondu.

@Linux

@Linux Abeey

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-09-30 203200.png
    Ekran görüntüsü 2020-09-30 203200.png
    3.8 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
Öncelikle kodu yazdım. Bizim elektrik prizi çok sağlam değil, sallanıyor vs. Bende uyku modunda bu prizi az oynattım PC açıldı. Elektrik gidip geldi gibi düşüsek bu yüzden olabilir mi? Bilerek aradaki süre farkını çok tuttum. Bu arada daha demin PC dondu, bildiğin google yt video izlerken yorumlardan videoya doğru kaydırırken dondu.

@Linux

@Linux Abeey
Bilmiyorum.
PSU yu hala degistirmedin mi :D

Bilmiyorum.
PSU yu hala degistirmedin mi :D
Eeee yo .d

Almam lazım biliom, paramda var ama üşeniyom wıdjdjj He birde yeni psu alınca hangi kabloyu nereye takıcam onu bilmiyom

Geri