Çok fazla fps düşüşü

1 2 gün önce gelen ekran kartı güncelemesini yaptınmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o driver sıkıntılı yükleyen çoğu kişide fps ler düşmüş
29 Eylül yayınlanan ve Reflex teknolojisi gelen sürümde bende 5-9 FPS arası kayıp yaşadım.

Isılarda normal neden böyle oluyorki
Ne yapabilirim hocam, birden oldu. Ekran kartı driverlarını falan da tekrar temiz kurdum vs.

29 Eylül yayınlanan ve Reflex teknolojisi gelen sürümde bende 5-9 FPS arası kayıp yaşadım.
Hocam fps 5-9 değil. 50 ve 70 arası alt tab yaptığımdan dolayı öyle çıkmış. Fakat 2 gün önceye kadar 144 sabit min 90 fps ile oynuyordum. Birden maks 70 fps almaya başladım, ortalama 50-60

Ne yapabilirim hocam, birden oldu. Ekran kartı driverlarını falan da tekrar temiz kurdum vs.

Hocam fps 5-9 değil. 50 ve 70 arası alt tab yaptığımdan dolayı öyle çıkmış. Fakat 2 gün önceye kadar 144 sabit min 90 fps ile oynuyordum. Birden maks 70 fps almaya başladım, ortalama 50-60
Ben o kadar kayıp yaşamadım. Umarım diğer sürücü ile düzeltirler. Bu WHQL'di sanırım.

Ben o kadar kayıp yaşamadım. Umarım diğer sürücü ile düzeltirler. Bu WHQL'di sanırım.
Bu benim bilgisayar ile alakalı mı, yoksa herkes de olan genel bir problem mi? Daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalı

Bu benim bilgisayar ile alakalı mı, yoksa herkes de olan genel bir problem mi? Daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalı
O güncelemeden sonra çoğu kişide fps ler düşmüş ben bir kayıp yaşamadım bazısında az düşmüş bazısında çok.

Hocam her oyundamı böyle

Arkadaşlar bir bakabilir misiniz? Başka bakmam gereken bir şey varmı?

Bir saat oynadım tam olarak
6 fps ve işlemci ile ekran kartı kullanımı %5-%15 arasında, baya garip

O kadar kayıp olmaması lazım. Senin PC ile alakalı yüksek ihtimalle.
Neyden kaynaklı olabilir peki? Virüs ya da başka bir şey?

6 fps ve işlemci ile ekran kartı kullanımı %5-%15 arasında, baya garip
Hocam 6 fps değil yukarıda da dediğim gibi fps 50-70 arasında alt tab yaptığım için öyle gözüktü

O güncelemeden sonra çoğu kişide fps ler düşmüş ben bir kayıp yaşamadım bazısında az düşmüş bazısında çok.

Hocam her oyundamı böyle
Hocam gta 5 yüklü daha yeni aldım bilgisayarı, biraz takılıp diğerlerini yükleyecektim ama kısmet olmadı.

Neyden kaynaklı olabilir peki? Virüs ya da başka bir şey?

Hocam 6 fps değil yukarıda da dediğim gibi fps 50-70 arasında alt tab yaptığım için öyle gözüktü

Hocam gta 5 yüklü daha yeni aldım bilgisayarı, biraz takılıp diğerlerini yükleyecektim ama kısmet olmadı.
Bios u güncelle
Driverları güncelle eğer fark olmazsa format at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,737
Üyeler
190,263
Son üye
tahaysrplt
Geri