- Konu Sahibi Konu Sahibi
O fotoğrafı çekerken oyundan çıkmadan alt tab yaptım, o şekilde çektim hocamIsılar normal gibi sağ 2. fotoğrafta PC yük altındamı boştamı?
O fotoğrafı çekerken oyundan çıkmadan alt tab yaptım, o şekilde çektim hocamIsılar normal gibi sağ 2. fotoğrafta PC yük altındamı boştamı?
Isılarda normal neden böyle oluyorkiO fotoğrafı çekerken oyundan çıkmadan alt tab yaptım, o şekilde çektim hocam
29 Eylül yayınlanan ve Reflex teknolojisi gelen sürümde bende 5-9 FPS arası kayıp yaşadım.1 2 gün önce gelen ekran kartı güncelemesini yaptınmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o driver sıkıntılı yükleyen çoğu kişide fps ler düşmüş
Ne yapabilirim hocam, birden oldu. Ekran kartı driverlarını falan da tekrar temiz kurdum vs.Isılarda normal neden böyle oluyorki
Hocam fps 5-9 değil. 50 ve 70 arası alt tab yaptığımdan dolayı öyle çıkmış. Fakat 2 gün önceye kadar 144 sabit min 90 fps ile oynuyordum. Birden maks 70 fps almaya başladım, ortalama 50-6029 Eylül yayınlanan ve Reflex teknolojisi gelen sürümde bende 5-9 FPS arası kayıp yaşadım.
Ben o kadar kayıp yaşamadım. Umarım diğer sürücü ile düzeltirler. Bu WHQL'di sanırım.Ne yapabilirim hocam, birden oldu. Ekran kartı driverlarını falan da tekrar temiz kurdum vs.
Hocam fps 5-9 değil. 50 ve 70 arası alt tab yaptığımdan dolayı öyle çıkmış. Fakat 2 gün önceye kadar 144 sabit min 90 fps ile oynuyordum. Birden maks 70 fps almaya başladım, ortalama 50-60
Bu benim bilgisayar ile alakalı mı, yoksa herkes de olan genel bir problem mi? Daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalıBen o kadar kayıp yaşamadım. Umarım diğer sürücü ile düzeltirler. Bu WHQL'di sanırım.
O kadar kayıp olmaması lazım. Senin PC ile alakalı yüksek ihtimalle.Bu benim bilgisayar ile alakalı mı, yoksa herkes de olan genel bir problem mi? Daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalı
O güncelemeden sonra çoğu kişide fps ler düşmüş ben bir kayıp yaşamadım bazısında az düşmüş bazısında çok.Bu benim bilgisayar ile alakalı mı, yoksa herkes de olan genel bir problem mi? Daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalı
Hocam her oyundamı böyleBu benim bilgisayar ile alakalı mı, yoksa herkes de olan genel bir problem mi? Daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalı
6 fps ve işlemci ile ekran kartı kullanımı %5-%15 arasında, baya garipArkadaşlar bir bakabilir misiniz? Başka bakmam gereken bir şey varmı?
Bir saat oynadım tam olarak
Neyden kaynaklı olabilir peki? Virüs ya da başka bir şey?O kadar kayıp olmaması lazım. Senin PC ile alakalı yüksek ihtimalle.
Hocam 6 fps değil yukarıda da dediğim gibi fps 50-70 arasında alt tab yaptığım için öyle gözüktü6 fps ve işlemci ile ekran kartı kullanımı %5-%15 arasında, baya garip
Hocam gta 5 yüklü daha yeni aldım bilgisayarı, biraz takılıp diğerlerini yükleyecektim ama kısmet olmadı.O güncelemeden sonra çoğu kişide fps ler düşmüş ben bir kayıp yaşamadım bazısında az düşmüş bazısında çok.
Hocam her oyundamı böyle
Bios u güncelleNeyden kaynaklı olabilir peki? Virüs ya da başka bir şey?
Hocam 6 fps değil yukarıda da dediğim gibi fps 50-70 arasında alt tab yaptığım için öyle gözüktü
Hocam gta 5 yüklü daha yeni aldım bilgisayarı, biraz takılıp diğerlerini yükleyecektim ama kısmet olmadı.
Ekran kartını güncelledim fakat, başka güncellemem gereken bir şey var mıdır?Bios u güncelle
Driverları güncelle eğer fark olmazsa format at
Bios u güncelleEkran kartını güncelledim fakat, başka güncellemem gereken bir şey var mıdır?
@keremcnsz24 hocam sen de bir bakabilir misin, müsait olduğunda
@Yasin Çelik @Emirhandkee @Fiery @crazyreign