Giray Kaya
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 501
free pc zorlayan oyunlar herkes rdr 2 falan demiş ama öğrenciyiz D:
Torrent?
@kandes22 kralllll bana tek sen yardım edebilirsinRDR2 crack yok.
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com
Rdr2 için söylemiyorum crack olup bir sürü sistem ağlatan oyun var.RDR2 crack yok.
Korsana karşıyızfree PC zorlayan oyunlar herkes rdr 2 falan demiş ama öğrenciyiz D:
Tamam kanka sen bir oyuna 400 TL vermeye alıştıysan benim için sorun yok. Ben kendimi elin yabancı şirketine öptürmeye meraklı değilim.
Tamam kanka sen bir oyuna 400 TL vermeye alıştıysan benim için sorun yok. Ben kendimi elin yabancı şirketine öptürmeye meraklı değilim.![]()
e ben crack indiricem demedim ki bende karşıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Korsana karşıyız
@Mehmet Yılmaz
@White Ravens
İyi de beleşe PC zorlayacak oyun yokMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Bu nasıl bir kafa?Tamam kanka sen bir oyuna 400 TL vermeye alıştıysan benim için sorun yok. Ben kendimi elin yabancı şirketine öptürmeye meraklı değilim.![]()
Ya kardeş sen sakat mısın? Elin yabancı firmasına 400₺ veremiyorsun ama elin yabancı firmasına 5.000₺ ye sistem diziyorsun, 4.000₺ ye telefon alıyorsun, 1.000₺ ye monitör koyuyorsun. Boş yapma be. Bi de 400₺ yi bırak RDR 2 yi 200₺ ye alabiliyorsun, üstüne bi de Türkçe oyun api ühü diye ağlarsın.Tamam kanka sen bir oyuna 400 TL vermeye alıştıysan benim için sorun yok. Ben kendimi elin yabancı şirketine öptürmeye meraklı değilim.![]()
Bunlar sakat sakat vallahi artık ben başka bi neden bulamadım yani ya sakat ya da sakat.Bu nasıl bir kafa?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
var mı diye sorudm XD?