maximum 2200 tl telefon önerisi

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
645
merhaba şuanda huawei y6 2018 kullanıyorum rami 2 hafızası 16gb cidden illallah ettirdi telefon.birisi arıyor arama 15 20 saniye sonra ekrana çıkıyor veyahut telefonu formatlıyorum gerekli uygulamaları yüklüyorum 500 mb yer kalıyor .size zahmet 2200 tl yi fazla aşmayacak şekilde telefon önerisi yapabilirmisiniz.telefonla artık oyun da oynamıyorum sadece kasmasın hafızası yüksek olsun benim için kafi dir .

merhaba şuanda huawei y6 2018 kullanıyorum rami 2 hafızası 16gb cidden illallah ettirdi telefon.birisi arıyor arama 15 20 saniye sonra ekrana çıkıyor veyahut telefonu formatlıyorum gerekli uygulamaları yüklüyorum 500 mb yer kalıyor .size zahmet 2200 TL yi fazla aşmayacak şekilde telefon önerisi yapabilirmisiniz.telefonla artık oyun da oynamıyorum sadece kasmasın hafızası yüksek olsun benim için kafi dir .

hocam bu telefonun servisi yok diye biliyorum ayrıca samsung ve xiaomi varken neden bunu seçtiniz ?
Pil kapasitesi, hafızası, işlemcisi ve tasarımı için ayrıca ram i için.

hocam bu telefonun servisi yok diye biliyorum ayrıca samsung ve xiaomi varken neden bunu seçtiniz ?
Ayrıca da sumsung un bu bütçededeki telefonları çöp denilebilecek kadar kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri