Forum yönetiminin cevapları hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu tarz konulardaki insanlarla ilk diyaloglarımız değil bunlar. Olayın arka tarafını bilmediğin için size bunlar ilkmiş gibi geliyor ama değil.
Görmemiş veya atlamış olabilirim.Gördüğüm 3 konudan birinde cevaplar sert olunca dedim noluyo :D nerede bahsedilen o aile kavramı

Binlerce mesaja sahip kişileri 3 konuya göre yargılamak ne kadar doğru peki :)

Binlerce mesaja sahip kişileri 3 konuya göre yargılamak ne kadar doğru peki :)
Sizleri grupta zaten tanıyorum sadece forumdaki gördüğüm mesajlara göre önyargım oluştu bu kadarı normaldir diye düşünüyorum yani hiçbirimiz güncel konulara bakmakm yerine kişiyi inciğine kadar araştırmıyor :D Araştırsamda o önyargıyı sizlere bu konuyu sizle tartışmadan aşmak mümkün olmazdı.:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 sizle fazla olmuş :D

ben bu pc olaylarında bir çok şeyi abdulladan öğrendim..... ram kart car curt bunlar ne la felan yapardık........abdulla kardeşimizi izleye izleye onların cart curt deyil her birinin birer pc de önemli parça olduğunu öğrendik...….. benim yaş 30 30 yıldır bağcılada yaşardım abdullanın yaşı kaç bilmem benden küçük veya büyük ne önemi var nitekim ondan öğrendimmi evet...…... şimdi güzel kardeşim yazmışssın iyi güzel eyvallah ama benim gibi kalkıpta bazı arkadaşlar bilmediği bir konuda yazarsa ve o kişiyide bilmediği bir konuda meşgul ederse yönetimden olsun üyelerden olsun tepki gelir...... geçen adam işlemci sormuş ben adama kayseri pastırması anlatmışım oldumu şimdi gerçi sonradan jeton düştü ama mesajı silemedim şimdi abldulla yada mehmet bana mesaj atsa yakup sen ne diyon diye haklı sayılmazlarmı sayılırlar.... klavye delikanlılarını sevmem......ama bu çocuklar ve üyeler güzel insanlar hırsızın tecavüzcünün vb gibi şuurunu kaybetmiş insanların burda işi olmaz...…... işim gücüm kalmdı burdaki insanlara yalakalık yapacak da deyilim burdaki insanların..... tek derdi pc ler parçaları ve tabi işin sonu oyunlar..... güzel kardeşim oyun seven hayvan seven insandan zarar gelmez bazı uyarıları aşşalamak olarak algılama en başta kendine ayıp edersin olayın detayına bak sonra yargıla...…... eleştiri güzel şeydir ama dediğim gibi adam işlemci sorar benim gibi abi yarım kilo pastırma tavada çok güzel olur cevabına benzer saygılar güzel kardeşim ne güzel formumuz oldu sorunlarımızı PAYLAŞTIĞIMIZ..... saygılar.

ben bu pc olaylarında bir çok şeyi abdulladan öğrendim..... ram kart car curt bunlar ne la felan yapardık........abdulla kardeşimizi izleye izleye onların cart curt deyil her birinin birer pc de önemli parça olduğunu öğrendik...….. benim yaş 30 30 yıldır bağcılada yaşardım abdullanın yaşı kaç bilmem benden küçük veya büyük ne önemi var nitekim ondan öğrendimmi evet...…... şimdi güzel kardeşim yazmışssın iyi güzel eyvallah ama benim gibi kalkıpta bazı arkadaşlar bilmediği bir konuda yazarsa ve o kişiyide bilmediği bir konuda meşgul ederse yönetimden olsun üyelerden olsun tepki gelir...... geçen adam işlemci sormuş ben adama kayseri pastırması anlatmışım oldumu şimdi gerçi sonradan jeton düştü ama mesajı silemedim şimdi abldulla yada mehmet bana mesaj atsa yakup sen ne diyon diye haklı sayılmazlarmı sayılırlar.... klavye delikanlılarını sevmem......ama bu çocuklar ve üyeler güzel insanlar hırsızın tecavüzcünün vb gibi şuurunu kaybetmiş insanların burda işi olmaz...…... işim gücüm kalmdı burdaki insanlara yalakalık yapacak da deyilim burdaki insanların..... tek derdi pc ler parçaları ve tabi işin sonu oyunlar..... güzel kardeşim oyun seven hayvan seven insandan zarar gelmez bazı uyarıları aşşalamak olarak algılama en başta kendine ayıp edersin olayın detayına bak sonra yargıla...…... eleştiri güzel şeydir ama dediğim gibi adam işlemci sorar benim gibi abi yarım kilo pastırma tavada çok güzel olur cevabına benzer saygılar güzel kardeşim ne güzel formumuz oldu sorunlarımızı PAYLAŞTIĞIMIZ..... saygılar.
Bunun yanlış olduğunu zaten anlattım ve kimsenin yalakalık yapmasını istemiorum yanlış anlamışsınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hemşirlik mi okuyorsun?
Yok 6 Yıl önce mezun oldum :) Hemşirelik o Hemşirlik diye bişey yok :)

İyi günler.Konuyu okumadan önce DADG fanlarının objektif davranmalarını istiyorum.Bugün forumda dolaşırken yöneticilerin üyelere karşı tutumu dikkatimi çekti.
Üyelerden herhangi biri aksi bir şey iddaa ettiğinde azarlar yada küçük görecek şekilde cevaplar verilmiş
yönetimin mesajları sitemkar gibi geldi

Verilen emeğe saygısızlığı bi kenara bırakıp Forum siteleri, doğru bilgiyi aktarmaya aracılık etmeyi amaçlar.
Amacım bu platformun gelişmesi platformdan en iyi bir şekilde faydalanmak ve gerekirse bilgim alanında (web uygulama java programlama, Hemşirelik hizmetleri) konular destekler sunabilirim.Eleştirilerimi yanlış anlamaz kendi içinizde bir öz eleştiri yaparsanız bu platform için daha faydalı olabilir. :)
Haklısınız, size katılıyorum. Ayrıca sadece burada değil, YouTube ve Facebook üzerinde de aynı şey var. Bunu, forumun genelinin liseli gençlerden oluşmasına bağlıyorum ben. Dolayısıyla yönetici arkadaşlar kendilerini herkesten büyük ve herkesten çok bilmiş olarak görüyorlar. İtiraz kabul etmiyor, dediğiniz gibi sitemkar davranıyorlar. Eleştiriye hiç açık değiller.

Bazen ters gelen şeyler olabilir.
Kişisel algılamamak lazım.

Buradaki herkes Norveç'te yaşamıyor,
Günlük stresten kaynaklı olarak bazı yazılanlar arada yanlış anlaşılabilir.

Eğer birisi sürekli olarak böyle davranıyorsa, şikayet edilir.

Zaten forum içerisinde birisi konu açarken veya yorum yazarken ofansif bir şey yaparsa, diğer kullanıcılar tepkisini gösteriyor.
Devamında da kişi forumdan uzaklaştırılıyor.

İyi günler.Konuyu okumadan önce DADG fanlarının objektif davranmalarını istiyorum.Bugün forumda dolaşırken yöneticilerin üyelere karşı tutumu dikkatimi çekti.
Üyelerden herhangi biri aksi bir şey iddaa ettiğinde azarlar yada küçük görecek şekilde cevaplar verilmiş
yönetimin mesajları sitemkar gibi geldi

Verilen emeğe saygısızlığı bi kenara bırakıp Forum siteleri, doğru bilgiyi aktarmaya aracılık etmeyi amaçlar.
Amacım bu platformun gelişmesi platformdan en iyi bir şekilde faydalanmak ve gerekirse bilgim alanında (web uygulama java programlama, Hemşirelik hizmetleri) konular destekler sunabilirim.Eleştirilerimi yanlış anlamaz kendi içinizde bir öz eleştiri yaparsanız bu platform için daha faydalı olabilir. :)
Bu yazı aynı şöyle olmuş @Abdullah Hacıgül sana apo deseler olurmu ? @Mehmet Yılmaz memo desem olurmu ? Kankam patron heryerde patrondur. İstediği gibi davranır :)

Apo ve Memo diyorlar bu arada :D

Burası gerçek bir forum eğer takipçilerim ile kardeş abi gibi konuşan birisiyim öyle olmasaydı konundaki yanlışlardan zaten banlanırdın. AMA yanlış bilgiyi bile bile "kesin" cümlelerle bu böyle böyle diyenlere karşı tavrım net. Bildiğiniz hakkında yorumda bulunun bilmediklerinizi sorun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,362
Üyeler
189,073
Son üye
Halil89
Geri