Paylaşımlı ekran kartı

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar öncelikle. Benim ASUS R510V laptop bilgisayarım var bilgisayarımın 16gb ram, i7 6700HQ,, İntel 8g ekran kartı, NVIDIA GeForce 950M (9 gb) ekran kartı var ve oyunlarda ben paylaşımı kendim ayarlamak istiyorum ram ve ekran kartı oyunlara otomatik değilde benim paylaştırmam ile dağıtmasını istiyorum bazı oyunlarda nvıdıa ile açarken bazılarında intel ile açıp zorlanıyor. Paylaşımı kontrol edebilmem hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Dostum hayrici ekran kartlarının VRAM'lerini sen ayarlayamazsın ve 950M in 9 GB olan bi versiyonu yok. Büyük ihtimalle Intel HD'nin VRAM ayarları ile karıştırdın, ki Intel HD'ye de maksimum 4 GB veriliyor diye biliyorum. Kısacası harici ekran kartına istediğin gibi VRAM aktaramazsın, büyük ihtimalle şuan kullandığın ekran kartının 9 GB VRAM'i yok, 2 GB VRAM'i var, 9 GB olması imkansız.

sen kontrol edemessin o zaten gerektiği kadar vram sağlar

Dostum hayrici ekran kartlarının VRAM'lerini sen ayarlayamazsın ve 950M in 9 GB olan bi versiyonu yok. Büyük ihtimalle Intel HD'nin VRAM ayarları ile karıştırdın, ki Intel HD'ye de maksimum 4 GB veriliyor diye biliyorum. Kısacası harici ekran kartına istediğin gibi VRAM aktaramazsın, büyük ihtimalle şuan kullandığın ekran kartının 9 GB VRAM'i yok, 2 GB VRAM'i var, 9 GB olması imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,191
Üyeler
187,945
Son üye
oktaydgnn
Geri