NakreS14
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 25
- Reaksiyon skoru
- 9,072
Türktelekom için fiyatlar böyle bence pahali amaBen o paketi kullanıyorum normal Mi
Türktelekom için fiyatlar böyle bence pahali amaBen o paketi kullanıyorum normal Mi
Bir de reis diyelimki 500 gb harcadım gene de 135 tl öderim değil miTürktelekom için fiyatlar böyle bence pahali ama
Sınırsızsa evet kotalıysa hayırBir de reis diyelimki 500 gb harcadım gene de 135 TL öderim değil mi
Limitsiz yazıyorSınırsızsa evet kotalıysa hayır
normal olabilir de olmayabilir de. eğer tivibu varsa normal. yoksa değil.Türk telekom limitsiz 50 mbps 140 TL normal mi
Değilse ne yapilabilir
Tivubi yok ne yapabilirimnormal olabilir de olmayabilir de. eğer tivibu varsa normal. yoksa değil.
Vdsl için normalTürk telekom limitsiz 50 mbps 140 TL normal mi
Değilse ne yapilabilir
Vdsl nedirVdsl için normal
Altyapında fiber yoksa adsl ile alabileceğin hız değeri 0-16 vdsl ile alacağın hız değeri 24-100mbps senin aldığın hıza bakarsak ve ttnetin fiberi değilse vdsldir internetin.Vdsl nedir
Ha birde yukarda sordum cevap alamadımAltyapında fiber yoksa adsl ile alabileceğin hız değeri 0-16 vdsl ile alacağın hız değeri 24-100mbps senin aldığın hıza bakarsak ve ttnetin fiberi değilse vdsldir internetin.
Limitsiz yazıyorsa kaç gb kullanırsan kullan aynı parayı ödersin yani evetHa birde yukarda sordum cevap alamadım
Limitsiz yazıyor 500 gb kullansam bile 135 TL öderim değil mi
şimdi bi dk online işlem uygulaması var ona girebilir misin. şimdi 120tl olsa yalın internet. 10tl erişim ücreti. etti sana 130tl. ama eğer ev telefonu kullanıyorsan ekstra 10tl daha ödüyorsun telefon var mı ?Tivubi yok ne yapabilirim
Vdsl kullanıyorsan fiyatlar normal hatta açıkcası 50mbps için 135 tl ucuz bile ben 24mbps internete 105tl ödüyorumHa birde yukarda sordum cevap alamadım
Limitsiz yazıyor 500 gb kullansam bile 135 TL öderim değil mi