benim de öyle bir problemim var seninki ne kadar doldu benim 16 gblık fazlalık var o da windows kendine yer ayırıyormuş ondan güncelleme yedekleme gibi normalde 14gb ama 30 oalarak göseteriyordostlar depolama diski kendi kendine doluyor. sebebini, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
geçen gün 20 gb boş yer varken bugün 200 mb boş yer var.benim de öyle bir problemim var seninki ne kadar doldu benim 16 gblık fazlalık var o da windows kendine yer ayırıyormuş ondan güncelleme yedekleme gibi normalde 14gb ama 30 oalarak göseteriyor
oyun yükledin mi güncelleme yaptın mıgeçen gün 20 gb boş yer varken bugün 200 mb boş yer var.
gayet normal bi durum bence önbellek olsun güncellemeler olsun yer kaplıyor sonuçta büyük ihtimal önbellek onlar yada temp dosyaları falandırdostlar depolama diski kendi kendine doluyor. sebebini, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
bi anda 20 gb boş yerden 200 mb boş yere düşmesi normal bir durum mu?gayet normal bi durum bence önbellek olsun güncellemeler olsun yer kaplıyor sonuçta büyük ihtimal önbellek onlar yada temp dosyaları falandır
knk bi temp dosyalarını falan sil öyle bak bide disk temizleme yapbi anda 20 gb boş yerden 200 mb boş yere düşmesi normal bir durum mu?
sağ tıklayınca öyle bir yer çıkmıyor. eğer özelliklerden yapılanı diyorsanız ordan da 200 mb boş yer açılabilir diyor.C ye sağ tıklayın disk temizle deyin oradan teslim iyileştirme dosyaları, karşıdan yüklenen program dosyaları gibi yüksek gb lı dosyaları silin
bi işe yaramadı. hatta f5 attıkça yer gitgide azalıyor.knk bi temp dosyalarını falan sil öyle bak bide disk temizleme yap
ozaman bende bilmiyorumsağ tıklayınca öyle bir yer çıkmıyor. eğer özelliklerden yapılanı diyorsanız ordan da 200 mb boş yer açılabilir diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi işe yaramadı. hatta f5 attıkça yer gitgide azalıyor.
yedekleme açıksa kapatın : başlat menüsü > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > yedekleme buradan kapatabilirisniz internette böyle bişi buldum bir dene istersendostlar depolama diski kendi kendine doluyor. sebebini, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
oraya geldikten sonra nerden kapatacağım acaba?ozaman bende bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yedekleme açıksa kapatın : başlat menüsü > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > yedekleme buradan kapatabilirisniz internette böyle bişi buldum bir dene istersen