Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aynen üsttekiler gidince ülke çöker zaten, mecburuz onlara tabi ya. Ne kadar keriz bir halkımız var
Tamam inşallah seçimi kaybeder tayyip. Gelsin kendisine ATATÜRK ün partisi deyip ATATÜRK ile alakası olamyanlar

Einstein okumadı okulu bizdekiler hala sınavla zeka ölçüyorlar.
sınavla zeka olmaz aga ya adam o anlık heyecan yapar hastadır falan bişi olur kötü alır adamın hayatı gitti 40 dk lık sınavda sonra

Yalnız Fettullah Güleni herkes adam sanıyordu. Sonradan bu iş ortaya çıktı. O zamana değil şimdiye bak derim. Ona bakılırsa CHP IMF ile toplantı yapıyot gençlik kollarında terörist çalıştırıyor ölen teröristleri savunuyor. Ama bunları hiç görmeyin
Aynı gta san andreas hikayesi yemin ederim big smoke bize düşman oluyor gidip basıcaz :cool: :cool:

Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
gençlerin %40 ı öyle oyle diyelim peki
bu %40ın yarısı devlete laf edip diger yarısı etmıyordur
bu %40 dısında kalan %60 ın %75i de devlete laf ediyor kardesim.
basit bir mantık yaptıgımızda
%60 laf eden %40 etmeyen veya edemeyen kesim olmus oldu.
%60 a aglıyor mu diyorsun sen simdi?

Anladım kesin o niyetle atmışssındır.
Hangi niyetle atmışım
Aa pardon bunlar zaten görevi olan yolları yenilemeyi marifet gibi gösteriyordu bu attığım foto ne ki

Yalnız Fettullah Güleni herkes adam sanıyordu. Sonradan bu iş ortaya çıktı. O zamana değil şimdiye bak derim. Ona bakılırsa CHP IMF ile toplantı yapıyot gençlik kollarında terörist çalıştırıyor ölen teröristleri savunuyor. Ama bunları hiç görmeyin
Bunları gayet iyi gördüm. Sonrasını da çok iyi biliyorum.

Tamam inşallah seçimi kaybeder tayyip. Gelsin kendisine ATATÜRK ün partisi deyip ATATÜRK ile alakası olamyanlar
Şuan baştakilerin Atatürk ile çokmu alakası var. Atatürk ve İsmet İnönü ye iki ayyaş diyen hükümet başımızda. İnşallah seçimi kaybederlerde millet bütün israfı ve gerçeği görür.

Chp'nin de ne b*k olduğunu biliyorum bu arada.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,061
Üyeler
197,813
Son üye
EmR_
Geri