- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,257
Sadece 1 yılda dolar:
Demirtaş kürt değil ki kürtlerin yüz karısı.Hee. Adam oy topluyor işte kürtleri tarafına çekiyor.
Babam devlette her neyse bunu burada anlatmam doğru olmaz ama ülkenin bu torpil işinden kurtulması çok zorİşte. Torpil işi de var. Ülke tam bir çöp.
Nasıl olacaksınBende gencim ama bazilari google dolar yaziyor sonra Ulke çöküyor aman biz yasayamiyoruz.Hepsi korku ürünü biz güclu olmaliyiz.
Senin görüşün çok bir şey demiyorum.Yok aga. Anca tatile gitsin Ekrem biyy
Adam gerçeğin farkına vardıktan sonra en başta kendisi karşısında yer almadı mı? Eğer destekçisi olsaydı bütün tankları kapının önüne sürer bizi de öldürürdüEvet :d? Ona bakılırsa liderlerimizin Fetullah Gülen le el ele fotoğrafları var? Adam kürtleri yanına çekmeye çalışıyor olay bu ?
Einstein okumadı okulu bizdekiler hala sınavla zeka ölçüyorlar.Kastım dersleri yapamıyorum değil insanların sadece matematik ve fen başarısına göre yargılanması bana koyuyor.
Bu ülkede imamoğlu oy alıyorsa zor bu işler yani. Youtuberlar chp kadar prim yapamıyorYok aga. Anca tatile gitsin Ekrem biyy
Matematik ve fen biliyon mu? Bilmiyosan gel sana bakkalcılık var gel hele.Einstein okumadı okulu bizdekiler hala sınavla zeka ölçüyorlar.
Yok aga. Anca tatile gitsin Ekrem biyy
Yalnız Fettullah Güleni herkes adam sanıyordu. Sonradan bu iş ortaya çıktı. O zamana değil şimdiye bak derim. Ona bakılırsa CHP IMF ile toplantı yapıyot gençlik kollarında terörist çalıştırıyor ölen teröristleri savunuyor. Ama bunları hiç görmeyinEvet :d? Ona bakılırsa liderlerimizin Fetullah Gülen le el ele fotoğrafları var? Adam kürtleri yanına çekmeye çalışıyor olay bu ?