helpyardımplz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,273
Hocam sizin tanıdığınızda torpil olmadığı için büyük ihtimalle iş bulamıyor.Tanıdıgım Bilgisayar Mühendisliği birincisi 2K bile maaş akamiyor çünkü İŞ YOK
Hocam sizin tanıdığınızda torpil olmadığı için büyük ihtimalle iş bulamıyor.Tanıdıgım Bilgisayar Mühendisliği birincisi 2K bile maaş akamiyor çünkü İŞ YOK
Bende istiyorum. Ama yurt dısında.la ben istiyodum bilgisayar mühendisi öyle bir şey yaşamam umarım![]()
Tek bir sorum var ben birisinimi savundum da geldin bu görseli attın? İnanılmazsınAlıntıyı görüntüle
Bence bu görsel Herşeyi anlatır...
Olay neydi ?Alıntıyı görüntüle
Bence bu görsel Herşeyi anlatır...
İşte. Torpil işi de var. Ülke tam bir çöp.Hocam sizin tanıdığınızda torpil olmadığı için büyük ihtimalle iş bulamıyor.
Bende gencim ama bazilari google dolar yaziyor sonra Ulke çöküyor aman biz yasayamiyoruz.Hepsi korku ürünü biz güclu olmaliyiz.Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
Evet :d? Ona bakılırsa liderlerimizin Fetullah Gülen le el ele fotoğrafları var? Adam kürtleri yanına çekmeye çalışıyor olay bu ?Bu mu yani yanına çekme planı
Birisini savundun demedim ki sadece bir fotoğraf attımTek bir sorum var ben birisinimi savundum da geldin bu görseli attın? İnanılmazsın
Bende gencim ama bazilari google dolar yaziyor sonra Ulke çöküyor aman biz yasayamiyoruz.Hepsi korku ürünü biz güclu olmaliyiz.
Aynen üsttekiler gidince ülke çöker zaten, mecburuz onlara tabi ya. Ne kadar keriz bir halkımız varİnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz
Yok aga. Anca tatile gitsin Ekrem biyyOrası tartışılır bak kanka. Mansura laf zaten kimse söyleyemez ben Ekrem'in neden iyi olmaya çalıştığını söyleyeceğim sana. Adam bir sürü projeyi oylamaya sunuyor iyi kötü videoları da var herkes açıp bakabilir. Lakin hepsi A partisi ve B partisinin oylarıyla reddediliyor. Yani adamın yapmak istediği güzel projelere bakarak adam koyuyorum. Yoksa o projeleri fln oylamaya koymasaydı bomboştu Binali gelseydi daha yararlı olurdu.
Kastım dersleri yapamıyorum değil insanların sadece matematik ve fen başarısına göre yargılanması bana koyuyor.Arkadaşlar şunu kafanızdan atın. Kimse size büyük ihtimalle hayatınız boyunca destek olmayacak. Siz ne yaparsanız kendiniz yapmaya çalışın. Zaten görüyorsunuz ülkede adalet yok, eğitim yok hiçbir şey yok. Bugün taciz ya da tecavüz eden adam yarın serbest bırakılıyor. Arkadaşlar birde şu ''dersleri yapamıyorum'' olayı bana birazcık fazla saçma geliyor. İşinize gelse çok rahat öğrenirsiniz. Aynı konunun internette binlerce videosu var. Anlamıyorsan bir daha bak.