Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
Bende gencim ama bazilari google dolar yaziyor sonra Ulke çöküyor aman biz yasayamiyoruz.Hepsi korku ürünü biz güclu olmaliyiz.

Bu mu yani yanına çekme planı
Evet :d? Ona bakılırsa liderlerimizin Fetullah Gülen le el ele fotoğrafları var? Adam kürtleri yanına çekmeye çalışıyor olay bu ?

Orası tartışılır bak kanka. Mansura laf zaten kimse söyleyemez ben Ekrem'in neden iyi olmaya çalıştığını söyleyeceğim sana. Adam bir sürü projeyi oylamaya sunuyor iyi kötü videoları da var herkes açıp bakabilir. Lakin hepsi A partisi ve B partisinin oylarıyla reddediliyor. Yani adamın yapmak istediği güzel projelere bakarak adam koyuyorum. Yoksa o projeleri fln oylamaya koymasaydı bomboştu Binali gelseydi daha yararlı olurdu.
Yok aga. Anca tatile gitsin Ekrem biyy

Arkadaşlar şunu kafanızdan atın. Kimse size büyük ihtimalle hayatınız boyunca destek olmayacak. Siz ne yaparsanız kendiniz yapmaya çalışın. Zaten görüyorsunuz ülkede adalet yok, eğitim yok hiçbir şey yok. Bugün taciz ya da tecavüz eden adam yarın serbest bırakılıyor. Arkadaşlar birde şu ''dersleri yapamıyorum'' olayı bana birazcık fazla saçma geliyor. İşinize gelse çok rahat öğrenirsiniz. Aynı konunun internette binlerce videosu var. Anlamıyorsan bir daha bak.
Kastım dersleri yapamıyorum değil insanların sadece matematik ve fen başarısına göre yargılanması bana koyuyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,702
Üyeler
197,533
Son üye
abshdjjnzbs
Geri