Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bide tr bi olay var. Cirak yeni ise girdinde hemen ceo olmak istiyor.
yok kac maas alcam. Yok kac gün tatil. Yok saat kacta basliyorum. Yok kacta bitiyorum.
Bide sinavlar cok ezbere. Bi Mathematik formül bile tek ezber. Ama demiyorki. Ögretmen bunu sunu sorar. Bi formül degisme mantiki yok 😂.
Elektronik mühendiz okuduk öyle seyler soruyorlarki. Bizim area Manager türkiyede var. Adama anlatiyom. Kafasi error. Halbüki oda mühendiz. Cok ezber ve mantik sekli yok okuma class seviyede tr
La sınav günü hemen soru cevaplarını ezberle sonra işaretle bitti. Sonra unutsan kimsenin umrunda değil :d

Dolar 2-3 tl olsa gençlere laf edin haklısınız derdim. Ama dolar 2-5 tl iken de gençlik böyleydi o sebeble haklısın diyorum.
NOT: şimdi dolar 6-7-8 tl arasında oldugu için şunu demem lazım. Adam bir ev alacak 5.000 tl maaşı olsabile o evi alana kadar can cıkar :). 2500tl sini aylık yedi diyelim geriye kalıyor 2500 tl. 10 sene de 250.000 tl parabiriktirir. Şu an en dandik ev 250.000 tl ve kredi için bankaya gitsen adamlar diyor ki 750.000 tl borçlu çıkarırız seni ya da 500.000 tl en az. Aha işte bu adam bir ev almak için 20 sene belki borçlu olacak. Gençlik bu yüzden çok umutsuz.

Saat 4 te atayım dersler var. Yolsuzlukları da anlatayım mı? Bu arada sen benimle aynı taraftasın neyin şeyini diyorsun anlamadım. Kandırıldık dediklerini biliyorum ama sonrasında yapılan yardımları söylüyorum ben sana.
Tamam kanka bende hükümeti sevmiyorum zaten. Benim tarafım yok. Ben sadece bilelim diye dedim.

Atatürk içki bağımlısıydı diyorlardı ve RTE vs MKA denildiğinde RTE diyorlardı. (Tiktokta)
Adam içki içse ne olacak anlamıyorum. :D adam ülkesi için çalışmış ülkeyi yeniden düzene sokmaya çalışmış. Bunları görmeyen insanlar sırf ''içki içiyor'' diye yargılıyorsa yani bir şey diyemeyeceğim. :D

Adam içki içse ne olacak anlamıyorum. :D adam ülkesi için çalışmış ülkeyi yeniden düzene sokmaya çalışmış. Bunları görmeyen insanlar sırf ''içki içiyor'' diye yargılıyorsa yani bir şey diyemeyeceğim. :D
knk adamın içki bağımlısıyken yaptıklarını bunlar ayık kafayla yapamıyor :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,068
Üyeler
197,814
Son üye
Kaan.38