kadiks
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 6,222
kaan knka senin yas kac? 15 diye biliyorum yasına gore forumdakicogu 18 20 likten daha olgunsunBaşındakiler yüzünden şuan m*l gibi dolaşıyoruz zaten?![]()
kaan knka senin yas kac? 15 diye biliyorum yasına gore forumdakicogu 18 20 likten daha olgunsunBaşındakiler yüzünden şuan m*l gibi dolaşıyoruz zaten?![]()
La sınav günü hemen soru cevaplarını ezberle sonra işaretle bitti. Sonra unutsan kimsenin umrunda değil :dBide tr bi olay var. Cirak yeni ise girdinde hemen ceo olmak istiyor.
yok kac maas alcam. Yok kac gün tatil. Yok saat kacta basliyorum. Yok kacta bitiyorum.
Bide sinavlar cok ezbere. Bi Mathematik formül bile tek ezber. Ama demiyorki. Ögretmen bunu sunu sorar. Bi formül degisme mantiki yok.
Elektronik mühendiz okuduk öyle seyler soruyorlarki. Bizim area Manager türkiyede var. Adama anlatiyom. Kafasi error. Halbüki oda mühendiz. Cok ezber ve mantik sekli yok okuma class seviyede tr
Tamam kanka bende hükümeti sevmiyorum zaten. Benim tarafım yok. Ben sadece bilelim diye dedim.Saat 4 te atayım dersler var. Yolsuzlukları da anlatayım mı? Bu arada sen benimle aynı taraftasın neyin şeyini diyorsun anlamadım. Kandırıldık dediklerini biliyorum ama sonrasında yapılan yardımları söylüyorum ben sana.
knk ona basarsa 11. sayfaya giderBak geri tuşu var sol üstte bas ona git
11 knkkaan knka senin yas kac? 15 diye biliyorum yasına gore forumdakicogu 18 20 likten daha olgunsun![]()
Adam içki içse ne olacak anlamıyorum.Atatürk içki bağımlısıydı diyorlardı ve RTE vs MKA denildiğinde RTE diyorlardı. (Tiktokta)
Istr burda yok o. Hepsi yazmali ve These göstermen gerek.La sınav günü hemen soru cevaplarını ezberle sonra işaretle bitti. Sonra unutsan kimsenin umrunda değil :d
Aileden duyma bilgilerle gelme araştırda gel konu açHa bu arada ********** demekle olmuyo o işler bak çok iyisin ha
knk adamın içki bağımlısıyken yaptıklarını bunlar ayık kafayla yapamıyorAdam içki içse ne olacak anlamıyorum.adam ülkesi için çalışmış ülkeyi yeniden düzene sokmaya çalışmış. Bunları görmeyen insanlar sırf ''içki içiyor'' diye yargılıyorsa yani bir şey diyemeyeceğim.
![]()
A ne güzelBenim o
Sen küfür ederken iyi dimi?Ha bu arada ********** demekle olmuyo o işler bak çok iyisin ha