kadiks
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 6,222
Kardesim getir alnını opeyimDostum evde ailenden duyduğun şeyleri anlatmasan burada?
Kardesim getir alnını opeyimDostum evde ailenden duyduğun şeyleri anlatmasan burada?
Konuyu açanKim mal![]()
iki taraf var ya tartışamda
![]()
Tamamda sonrasını da biliyorum diyorsun. Nereden? Hani at da hepimiz bilelim diyorumNeyi görmek istiyorsun dostum? Ben ne olayların döndüğünü biliyorum diyorum. Aynı şekilde chp taraftarı da değilim 2-3 kişiyi destekliyorum o kadar.
Atatürk ile rte zamanında vs attılar Halifelik mi Cumhuriyet mi diye Kaybeden birdaha insan içine çıkamadıAtatürk içki bağımlısıydı diyorlardı ve RTE vs MKA denildiğinde RTE diyorlardı. (Tiktokta)
Oylar sana !Hay anasını satayım kafaya koydum ben siyasetçi olcam 2040 ta başkan olucam doları 1tl yapcam.
yahu kardesim sen belli ki koyunsun niye bizi de buraya topladın ki?_İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz
Maalesef doğru ancak bu kişiler zaten mesleklerini yapamıyorlar!Doğru olduğunu düşünmüyorum. Adam nerede çalışıyor? Mesleğinin yapıp bu kadar az para alması imkansız.
HahahahhahaBenim o
Saat 4 te atayım dersler var. Yolsuzlukları da anlatayım mı? Bu arada sen benimle aynı taraftasın neyin şeyini diyorsun anlamadım. Kandırıldık dediklerini biliyorum ama sonrasında yapılan yardımları söylüyorum ben sana.Tamamda sonrasını da biliyorum diyorsun. Nereden? Hani at da hepimiz bilelim diyorum![]()