RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,064
CPU-Z at sistemi açıpYaptım Hocam
CPU-Z at sistemi açıpYaptım Hocam
Hocam bunlar yerine 95K, ryzen master, afterburner sayesinde çok daha basit bir şekilde yapabilirsiniz... Haksız mıyım? Sanmıyorum isterseniz yardım edeyim.
Yaptım Hocam
CPU-Z at sistemi açıp
Ryzen master kullanmayı bilmiyon kiRyzen Master her açılışta res istiyor ve BIOS ayarlarini degistiriyor, önermiyorum.
K95 hakkında bilgim yok.
Tekrar Small FFTs testi yap.
Teste sok
Ryzen master kullanmayı bilmiyon ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teste sok
Hocam O Testi Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Uygulamaya GirdimRyzen master kullanmayı bilmiyon ki
Teste sok
Prime95K dan bahsediyorum ayrıca zaten ryzen masterın o faydasından yararlanacaksınız krizi fırsata çevirmeyi bilin hocam biosa gitmeden hatta ana ekranda kolay yoldan oc denemeleri yaparsınız eğer olmazsa hatta pc mavi ekran verirse bios pili çıkarmadan tekrar açıp denersiniz anlatabildim miRyzen Master her açılışta res istiyor ve BIOS ayarlarini degistiriyor, önermiyorum.
K95 hakkında bilgim yok.
Tekrar Small FFTs testi yap.
Yardım ister misin ya da yine de @kandes22 arkadaşın söylediklerini yap o da iş görecektir ama istersen buradayım.Hocam O Testi Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Uygulamaya Girdim
Prime95K dan bahsediyorum ayrıca zaten ryzen masterın o faydasından yararlanacaksınız krizi fırsata çevirmeyi bilin hocam biosa gitmeden hatta ana ekranda kolay yoldan oc denemeleri yaparsınız eğer olmazsa hatta PC mavi ekran verirse bios pili çıkarmadan tekrar açıp denersiniz anlatabildim mien sonunda da nihai değerleri biosa girersiniz.
Offset girmeden sadece Ryzen master kullan sonra offset gir Ryzen master profilini onaylamazsan bir sıkıntı olmazİşte offset girince BIOS çıldırıyor.
BIOS adamdır.
Aslında çıldırmıyor ama Ryzen Master standart offset voltajıni değiştiriyor.
Neyse hocam o da iş görür en nihayetinde ancak master daha kolay bence.Offset girmeden sadece Ryzen master kullan sonra offset gir Ryzen master profilini onaylamazsan bir sıkıntı olmaz
Ben zaten master ile limiti görün sonra bios taraftarıyım. Ben kendim BIOS kullanmıyorum master kullanıyorum her açışta apply diyorum :/ Ama en azından kolayNeyse hocam o da iş görür en nihayetinde ancak master daha kolay bence.