Yardım İnceHesap rezilliği!

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Normalde çok sevdiğim bir firma olan incehesap son 1 ay içinde beni hüsrana uğrattı. 14 Eylül'de ekran kartımı iade edip ve para iadesini beklemeye başlamıştım. Aradan 18 gün geçti ve az önce kapıma kurye gelip bana İnceHesap kutusunu uzattı. İçini açtığımda ne göreyim, ekran kartını test edip geri yollamışlar. Kaç kere mail atıp müşteri hizmetlerini aramama rağmen para iadesi yerine ürünü test edip bana geri kargolamışlar. Şimdi bir 15 gün daha mı bekleyeceğim ? Ürünü pazartesi günü onlara kargolarsam hemen para iadesi işlemini başlatırlar mı ? Testleri yapılmış sonuçta ??

Ekler

• 16016521621254886091740493615007.jpg
    16016521621254886091740493615007.jpg
    897.8 KB · Hit: 133
Normalde çok sevdiğim bir firma olan incehesap son 1 ay içinde beni hüsrana uğrattı. 14 Eylül'de ekran kartımı iade edip ve para iadesini beklemeye başlamıştım. Aradan 18 gün geçti ve az önce kapıma kurye gelip bana İnceHesap kutusunu uzattı. İçini açtığımda ne göreyim, ekran kartını test edip geri yollamışlar. Kaç kere mail atıp müşteri hizmetlerini aramama rağmen para iadesi yerine ürünü test edip bana geri kargolamışlar. Şimdi bir 15 gün daha mı bekleyeceğim ? Ürünü pazartesi günü onlara kargolarsam hemen para iadesi işlemini başlatırlar mı ? Testleri yapılmış sonuçta ??
ne sorunu vardı ekran kartının

Sorunu yoktu. Sadece bütçe sıkıntısına girdim ve iade etmek zorunda kaldım
siz o zaman yanlış yollamış olabilirsiniz malesef hatayı kendinizdede aramanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5700xt ' mi saphire nin

Hayır. O kadar belirttim. Kargonun içine kağıt yazdım,mailler attım, müşteri hizmetlerini aradım kaç kere.
siz o zaman yanlış yollamış olabilirsiniz malesef hatayı kendinizdede aramanız lazım

5700xt ' mi saphire nin
5500XT Special Edition

Sorunu yoktu. Sadece bütçe sıkıntısına girdim ve iade etmek zorunda kaldım

Yapmaları gereken sadece para iadesiydi
knk para iadesi biraz zor yaparlar

Hayır. O kadar belirttim. Kargonun içine kağıt yazdım,mailler attım, müşteri hizmetlerini aradım kaç kere.

5500XT Special Edition
bilemedim olamaz
durduk yere para iadesi yapmazlar ama

ben de rtx2060 ekran kartı aldım daha deneme şansım olmadı kutunun içeriğinden eksikler çıktı
acaba 2.el ürün yolluyorlar mıdır ?
gamıng gecesınden aldım

İade et kankam.
ben de rtx2060 ekran kartı aldım daha deneme şansım olmadı kutunun içeriğinden eksikler çıktı
gamıng gecesınden aldım

gamıng gecesınden aldım
Benden de sadece ekran kartı çıktı. Garanti belgesi falan yoktu. Gaming gecesinden aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,256
Üyeler
189,236
Son üye
deneme21312
Geri