150 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Herkese iyi forumlar, 150 TL bütçe ile alınabilecek bir klavye söylerseniz çok memnun olurum.
Aklımda bu klavye var.
@$ilent Efendim sanırım sizde bu klavyeyi kullanıyordunuz önerir misiniz ?

Sessiz fakat kalitesiz, onu söyleyeyim, kolayca boyası atıyor space tuşu gıcırdama yapıyor ve köşedeki sol CTRL tuşu gibi tuşlarda basma zorluğu olabiliyor ama fiyatına göre normal.

Sessiz fakat kalitesiz, onu söyleyeyim, kolayca boyası atıyor space tuşu gıcırdama yapıyor ve köşedeki sol CTRL tuşu gibi tuşlarda basma zorluğu olabiliyor ama fiyatına göre normal.
Rampage yerine tercih edilebilir yani ?

Bu arada bi tüyo vereyim Philips in renkleri sabit RGB programla falan değişmiyor ama FN artı FN in yanındaki ışık işaretli tuşa birlikte basarsan klavyede nefes alma efekti açılıyor tek efekt o ama sonuçta var :D, istersen kullanırsın.

Bu arada bi tüyo vereyim Philips in renkleri sabit RGB programla falan değişmiyor ama FN artı FN in yanındaki ışık işaretli tuşa birlikte basarsan klavyede nefes alma efekti açılıyor tek efekt o ama sonuçta var :D, istersen kullanırsın.
Çok teşekkür ederim sağolun, kendim için almayacağım bir dostum için alacağım nefes alma efekti yeter de artar ona :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,504
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri