Mavi ekran ama pc açılmıyor

• Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp en güncel sürücüyü kendi sitesinden yani bu linkten indir. Ayrıca Nvidia Exprience yazılımını kaldır.
  • Windows Update son olarak çalıştırın.
onarımı yaptım geçen yada dün. Son (güncel) güncel driver kurulu. Wupdate yapcam şimdi.

Nvidia Kendi ayağına sıkarsın eğer böyle bir şey yaptıysan

onarımı yaptım geçen yada dün. Son (güncel) güncel driver kurulu. Wupdate yapcam şimdi.
hocam driveri downgrade yap3 4 sürüm eski driveri yükle bu sorunlar düzelene kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La benim almadığım hata yoh :D
Banada Mavi ekran verdirtti driveri güncellekten sonra 1650 1650s kullananlarda ciddi fps düşüşü oldu

hocam driveri downgrade yap3 4 sürüm eski driveri yükle bu sorunlar düzelene kadar
Tm yapacam ama şuan farem yok çok zor durumlar altındayım :d

Banada Mavi ekran verdirtti driveri güncellekten sonra 1650 1650s kullananlarda ciddi fps düşüşü oldu
Nvidia hak yolundan şaşmış

Tm yapacam ama şuan farem yok çok zor durumlar altındayım :d

Nvidia hak yolundan şaşmış
Umarım hata sonucu olmuştur böyle bir şey

Benim analamdığım bu driver WHQL aldı

Ben bi experienceden güncelleme var mı bakam. Win updatede güncelleme var bu arada ama isteğe bağlı yapaym mı?
experience den yapma hocam nvidianın kendi sitesinden eski driveri kur şimdilik yoksa daha çok hata verdirtir bu driver ddu ile silmeyi unutma driveri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,650
Üyeler
190,248
Son üye
Gardi35
Geri