Bu internete ne yapmam lazım?

kablonet gibi bir sağlayıcıya geçebiliyormusunuz onun dıında sorun mdemde gibi bi res falan atsanız
aga 4-5 kere aradık diyorum gece boyu kapattım açtım düzelmedi hiç bi şekilde düzelmiyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet altyapısı var mı ?
nası öğrenirim

aga 4-5 kere aradık diyorum gece boyu kapattım açtım düzelmedi hiç bi şekilde düzelmiyo

nası öğrenirim
attığım linkde Aşşağı in orda var

Benim tavsiyem kotalı internet alın onların hızı limitedlerden çok daha fazla. Ama kota bitince internet kesiliyo çok kullaniyosaniz yüksek kotalı alırsınız bizimki 200gb kotalı 50mbps internet hızı pakette yazan ama en fazla 42 gördüm ama olsun buda mukemmel

Benim tavsiyem kotalı internet alın onların hızı limitedlerden çok daha fazla. Ama kota bitince internet kesiliyo çok kullaniyosaniz yüksek kotalı alırsınız bizimki 200gb kotalı 50mbps internet hızı pakette yazan ama en fazla 42 gördüm ama olsun buda mukemmel
Limitsizlerden fazla

Limitsizlerden fazla
bizimkinin 300-400 e çıktığı oluyo kotalı alamam

mahallem yok .(
Hocam benim adresimde türknette doğru çıkmamıştı eğez mahallenizin adı değişmişse önceden o adı gir eğer kablonet altyapın varsa şanslısın derim 100mbps down 5mbps upload 88 tl veriyorum memnunum :D

Hocam benim adresimde türknette doğru çıkmamıştı eğez mahallenizin adı değişmişse önceden o adı gir eğer kablonet altyapın varsa şanslısın derim 100mbps down 5mbps upload 88 TL veriyorum memnunum :D
yok galiba altyapı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri