- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,226
Helalke. 2C 2T 4.9 dene1.59v ile 4.8 testten 1 kere geçebildi puanı gördüm sadece
Teklide 585 alabildim Çokluda 1125 (2c 2t)
Helalke. 2C 2T 4.9 dene1.59v ile 4.8 testten 1 kere geçebildi puanı gördüm sadece
Teklide 585 alabildim Çokluda 1125 (2c 2t)
Olmuyor.Helalke. 2C 2T 4.9 dene
Bi zahmet.Olmuyor.![]()
1.8V verirse belki olurBi zahmet.![]()
Bide soğutma işi sakat biraz bende. Termal macun yoktu soğutucuyu ters çevirim işlemciyi ters şekilde üstüne koydum. Görüntü olarak ise soğutucu sökerken işlemci yapışık gelme sorunu gibi duruyordu. Öyle stok macunu alabildiğim kadar aldım çok inceydiBi zahmet.![]()
S2H:1.8V verirse belki olur![]()
Ver ağam. S2H bu boru değil. (!)Bide soğutma işi sakat biraz bende. Termal macun yoktu soğutucuyu ters çevirim işlemciyi ters şekilde üstüne koydum. Görüntü olarak ise soğutucu sökerken işlemci yapışık gelme sorunu gibi duruyordu. Öyle stok macunu alabildiğim kadar aldım çok inceydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
S2H:
Abi bana bir şey oluyo. Versem veririm ama sonu ne olur bilmem
Bide soğutma işi sakat biraz bende. Termal macun yoktu soğutucuyu ters çevirim işlemciyi ters şekilde üstüne koydum. Görüntü olarak ise soğutucu sökerken işlemci yapışık gelme sorunu gibi duruyordu. Öyle stok macunu alabildiğim kadar aldım çok inceydi
S2H:
Voltajı alınca yanmasın yavrucakVer ağam. S2H bu boru değil. (!)![]()
Patladı sistem abi Keremden şikayetçiyim duman çıktıVoltajı alınca yanmasın yavrucak![]()
Termal macun işini halledip tekrar denemeyi düşünüyor musun peki?Bide soğutma işi sakat biraz bende. Termal macun yoktu soğutucuyu ters çevirim işlemciyi ters şekilde üstüne koydum. Görüntü olarak ise soğutucu sökerken işlemci yapışık gelme sorunu gibi duruyordu. Öyle stok macunu alabildiğim kadar aldım çok inceydi
S2H:
Evet aradaşlar ben revdeisdou bugün sizlernen beraber yeni almış olduum 3100 işlemciye oc yapacağızPatladı sistem abi Keremden şikayetçiyim duman çıktı
(!)
30 lira param kalmadı bi 39 lira param olsa 6 W/m-K bir macun varTermal macun işini halledip tekrar denemeyi düşünüyor musun peki?
Delid'e kadar yolu var.![]()