Çok da acı olmayan gerçekler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Daha az önce türknet üzerinden bölgemdeki altyapıları sorguluyordum. yan taraftaki sokağı sorguladım. Karşıma çıkan bu.
"Yan sokağımda fiber var telekom çekmiyor" lafını söyleyen kişilere artık ben de katıldım.
Ekran Görüntüsü (102).png
Ulan Telekom, bunun için miydi be. Belki superonline ama olsun be. Superonline fiberini türknetle paylaşmıyor.

Reis bizim 100m öteye max 120metre öteye beyaz kutu koymuşlar türktelekom gibi bi etiket vardı sökmüşler türk telekoma geçsek vdsl hız alabilirmiyiz

aga ben sorgulamaktan cekiniyorum belki bende de sorun cıkar diye

Reis bizim 100m öteye max 120metre öteye beyaz kutu koymuşlar türktelekom gibi bi etiket vardı sökmüşler türk telekoma geçsek vdsl hız alabilirmiyiz
ne blm aga ben santralde mi çalışıyom.
120metrede falan altyapın 50mbps destekler max.

Daha az önce türknet üzerinden bölgemdeki altyapıları sorguluyordum. yan taraftaki sokağı sorguladım. Karşıma çıkan bu.
"Yan sokağımda fiber var telekom çekmiyor" lafını söyleyen kişilere artık ben de katıldım.
Alıntıyı görüntüle Ulan Telekom, bunun için miydi be. Belki superonline ama olsun be. Superonline fiberini türknetle paylaşmıyor.
En azından 3mb internete sahip değilsin

10 Kullanıyorum 50 olsa oda iyi lan
olayı şimdi anladım. bu bina yeni, 2018-19 yapımı bişey. yan sokakta en az 4 tane telekom kapağı var. dikdörtgen olanlardan.
burayı yapanlar herhalde yapılırken ilçe müdürlüğüne başvurmuş ve o sokaktaki fiberi bunların binasına çekmişler. olay bu. beton izleri de duruyor.

Geri