PCH GG-1 ALINIR MI ?

unkown

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
125

Alınır mı ?
F/p ürün müdür ?
Nasıl bir performans verir ?

Değil. 2 3 gün önce bu fiyata GTX1650s R3 3100 alınabiliyordu. Bu fiyata bu sistem kesinlikle alınmaz.

Hocam 2 gün öncesinden bahsediyorum. :D sistem çok kötü bu fiyata bu alınmaz.

bu sistemler geçen hafta 200 tl zam aldı malesef. şuan olur olmaz bilmiyorum ama zamlandı malesef. bende modart aldım 5500 den şimdi oldu 5700. PC hocası GG de 3999 du şimdi bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam var mıdır bi önerin ?

Abdullah abi'yi beklemek daha mantıklı aslında.
Bütçem monitör dahil 5.5k
bende tam aynı bütçeye sahiptim kardeşim ama almışken dedim sitemi alayım monitör sonra çözeyim. 5500 modart pc aldım monitör eski VGA girişliden çözdüm şimdilik :)

bu sistemler geçen hafta 200 TL zam aldı malesef. şuan olur olmaz bilmiyorum ama zamlandı malesef. bende modart aldım 5500 den şimdi oldu 5700. PC hocası GG de 3999 du şimdi bu fiyat
Modart güzel sistem toplamış bence. Ürün geldi mi ?

bu sistemler geçen hafta 200 TL zam aldı malesef. şuan olur olmaz bilmiyorum ama zamlandı malesef. bende modart aldım 5500 den şimdi oldu 5700. PC hocası GG de 3999 du şimdi bu fiyat

bende tam aynı bütçeye sahiptim kardeşim ama almışken dedim sitemi alayım monitör sonra çözeyim. 5500 modart PC aldım monitör eski VGA girişliden çözdüm şimdilik :)
Aynısını düşünüyorum bende. Sistemi halledip monitörü sonra çözerim.

geldi geldi 2. günde geldi hemen. sorunsuz çalışıyor şuan
Hayırlı olsun. Bios windows durumu nedir?
Performansı nasıl ?

Aynısını düşünüyorum bende. Sistemi halledip monitörü sonra çözerim.

Hayırlı olsun. Bios windows durumu nedir?
Performansı nasıl ?
windows 10 deneme sürümü kurulu geldi. BIOS ayarları yapılmış. Forumda windows etkinleştirme ile ilgili bir başlık var onu uyguladım şuan sıkıntı yok.

windows 10 deneme sürümü kurulu geldi. BIOS ayarları yapılmış. Forumda windows etkinleştirme ile ilgili bir başlık var onu uyguladım şuan sıkıntı yok.
Ooo baya iyi o zaman. Performans nasıl ?

Hocam bu bütçede önerebileceğim tek sistem 2 gün önceki 1650s r3 3100 4200Tl idi şimdi olan sistemlere baktım da senin bütçende düzgün bir sistem bulmak gerçekten zor. @Sadeceogrenmekistiyorum yardımcı olabilir belki.
Hocam 5.5k monitör dahil çıkabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri