SteelSeries Apex 3 VS Allienware AW768

APEX 3 VS AW768

• Apex 3

Oylar: 5 26.3%
  • AW768

Oylar: 14 73.7%

• Oy kullanan toplam üye
    19

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Mekanik oluşu ve Kailh Brown Switch oluşuyla direk AW768 ama böyle bir konu açmak istedim. Sizce Apex 3 ün AW768 karşısında alınabilirliği var mı?

Mekanik oluşu ve Kailh Brown Switch oluşuyla direk AW768 ama böyle bir konu açmak istedim. Sizce Apex 3 ün AW768 karşısında alınabilirliği var mı?
Apex 3 kesinlikle parasını haketmeyen bomboş bir klavye eğer marka düşkünü bir koyunsan buyur al

Apex 3 yerine gk30 al daha iyi.
AW çarpar da tokatlar.

Evet güzel gözükür ama hiçbir membran kalvyeye o kadar verilmez
Apex 7 Altına SS klavye almak saçma diyorsun yani yanlış mıyım?
mekanik klavye sesin sevmiyorsan ve butcen yetiyorsa apex 3 ala bilirsin fiyatı pahalı ama cok kaliteli
Hiç mekanik kullanmadım o yüzden pek bilgim yok uzun kullanımda ne kadar rahatsız eder ama anladığım kadarıyla brown ve red sessiz switchler.

Hiç mekanik kullanmadım o yüzden pek bilgim yok uzun kullanımda ne kadar rahatsız eder ama anladığım kadarıyla brown ve red sessiz switchler.
brown sessiz değil bende senin gibi kararsizdım ses takıntısı olduğum icin arkadaşimdan red switch alıp 1 hafta kullandım kafam şişti o yüzden apex 3 aldım cok memnunum cok şık ve kalıteli bilek desteği mukemmel ama pahalı biraz

mekanikler genel olarak seslidir aşırı sessizleri de MX Silentler var sadece. O kadar sessiz istiyorsan K55 al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,507
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri