- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,487
Hiç bir fikrim yok, ama bu tarz yazı yazan kişilere rastladığım oluyor.tevelle bişbi ne la?
Hiç bir fikrim yok, ama bu tarz yazı yazan kişilere rastladığım oluyor.tevelle bişbi ne la?
Üyeleri türkçe öğretmeni yapmaya çalışıyorlar herhalde![]()
Ve çok medenice tartışıyorlar bende zamanım oldukça okuyorum.Technopat'ın sevdiğim yanı din konularını okumak tartışmak çok sarıyor çünkü cidden bilgili insanlar var .
Noktalama işaretlerini sadece Türkçe öğretmenleri kullanmıyor. Ortaokulda öğretiyorlar.Senin bana ayrı bir garazin var ama neyse
Doğru noktalamaları doğru kullanmak gerekli ama bu da çok katı be
Her insan hata yapabilir hepimiz yazar değiliz veya Türkçe öğretmeni değiliz
Gereksiz bir yorum olarak görüyorum bunu
Tevelle pişti, Tevez'le pişti, Temelli pişti, Temel'le Bişbi.Hiç bir fikrim yok, ama bu tarz yazı yazan kişilere rastladığım oluyor.
bu doğru fakat ben gidip anlatım bozukluğu vs yapmıyorum sadece birkaç kelimede de/da yanlış yazıldığı için uyarı aldım ve bu çok saçmaKonuştuğumuz dili yazmıyorsak asıl bu korkunçtur...
Modem arıyorum ve burada gerekli cevabı alamayınca Technopat Sosyal'de konu açayım dedim
Özenerek yazdım konuyu yayınladım ŞAAAAKKK UYARI PUANI
da/de ayrı yazılırmış Allah Allah gecenin bu saatinde gözümden kaçmış olamaz mı?
Çok komik bir forum daha 22 mesajım mı ne var uzun zaman sonra konu açınca da uyarı yedik MÜKEMMEL!
biliyoz aga ztnRambo abinin yapabileceği bir durum söz konusu değil, adam yurtdışında yaşıyor.
buraya da*Aslında Türkçe Kuralları burayada gelmeli, sebebi ise @Tahacel6337 gibilerinin yazdıklarını anlamak gerçekten çok zorlaşıyor.
örnek verdim sadece ve zaten öyle değilNoktalama işaretlerini sadece Türkçe öğretmenleri kullanmıyor. Ortaokulda öğretiyorlar.
Bir kaç saat bekle uyarı siliniyor zaten.