- Reaksiyon skoru
- 7,551
O kadar katı olmamalı benceTürkiye'de yaşıyorsun, Türküm diye geziyorsun ama senden Türkçe yazmanı istediklerinde ağlıyorsun.
O kadar katı olmamalı benceTürkiye'de yaşıyorsun, Türküm diye geziyorsun ama senden Türkçe yazmanı istediklerinde ağlıyorsun.
Benim de 24 tane uyarım var ve o 24 uyarıda sonra dikkat etmeye başladım sonrada 9 yıllık ban yedim yani eğer ban yersen bir daha yapmazsın.bu doğru fakat ben gidip anlatım bozukluğu vs yapmıyorum sadece birkaç kelimede de/da yanlış yazıldığı için uyarı aldım ve bu çok saçma
Hiç technopata gitmedim ben dostum
arayüz çok amatörce olduğu için hiç cezbetmedi
lakin Türkçeyi doğru kullanmanın önemli bir detay olduğunu düşünüyorum o yönden haklı buluyorum
İnsan hata yapa yapa öğrenir bir şekilde
Adam kayırma olayını da bilemem hiç bulunmadığım için
bir kelimenin de/da eklerini yanlış yazdım diye uyarı almak saçma değil mi?Türkiye'de yaşıyorsun, Türküm diye geziyorsun ama senden Türkçe yazmanı istediklerinde ağlıyorsun.
zaten elimden geldiğince yazıyorumMadem destekliyorsunuz burada da hatasız Türkçe ile yazmaya çalışabilirsiniz.
Hocam o işe öyle değil, cümlenin sonuna nokta koyacaktınBeyler adamlar doğrusunu yapıyor
Konuştuğumuz dilin yazmasını bilmiyorsak yuh bize
Ben haklı olduklarını düşünüyorum
burda da olduğu gibi özelden sadece uyarsalar erişimi kısıtlamasalar anlarım ama şuan az önce açtığım konuya cevap yazamıyorumForumun düzenli ve disiplinli olmasını istiyorlar, uyarı yemen gayet normal.
Türkiye'de yaşıyorsun, Türküm diye geziyorsun ama senden Türkçe yazmanı istediklerinde ağlıyorsun.
Hocam o işe öyle değil, cümlenin sonuna nokta koyacaktın.
Adam sana lafın gelişi öyle diyor. Kenara geçip hüngür hüngür ağladın diye değil.bir kelimenin de/da eklerini yanlış yazdım diye uyarı almak saçma değil mi?
Ağlamak mı
Ağladığımı kim söyledi dostum? Sen müneccim falan mısın?
İyiki banlamışlar.burda da olduğu gibi özelden sadece uyarsalar erişimi kısıtlamasalar anlarım ama şuan az önce açtığım konuya cevap yazamıyorum
SIRF BİRKAÇ KELİMEDE DE/DA HATASI YAPTIĞIM İÇİN
Haklısın her forum düzenli ve disiplinli olmalı ama bu kadarı bence fazla
Lütfen düzeltin. Alıntıda düzeltilmiş hali mevcut.Zaten elimden geldiğince yazıyorum.
Hatalarımı fark edersem mesajlarımı düzeltiyorum.