- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,049
Başlığı düzenle lütfen.
Vay be bu kadar kalitesiz olunamaz.Maalesef öyle
Bu Forumdada Aynı Durum Olsa Çoktan Bu Forumdan atılmıştım bileModem arıyorum ve burada gerekli cevabı alamayınca Technopat Sosyal'de konu açayım dedim
Özenerek yazdım konuyu yayınladım ŞAAAAKKK UYARI PUANI
da/de ayrı yazılırmış Allah Allah gecenin bu saatinde gözümden kaçmış olamaz mı?
Çok komik bir forum daha 22 mesajım mı ne var uzun zaman sonra konu açınca da uyarı yedik MÜKEMMEL!
Türkçe öğretmenlerinden oluşan bir toplum.-Nereden mezunsun?
-Çatapat Forum.
-İşe alındınız.
Ufak bir unutkanlık. Uyarı alan çoğu kişi nokta dahi kullanmıyor.Herkes hata yapabilir, bu kadar ufak şeyler için uyarı vermek pek mantıklı değil.
Gidip "uWu TeVeLLe BiŞbi" tarzında saçma sapan şeyler yazanlar tabi ki ceza alsın.
Ama de/da eklerinin bitişik veya ayrı olması o kadar da önemli değil.
Bu arada sen de cümlenin sonuna soru işareti koymamışsın![]()
Başlığı okuyanda bize diyo sancakBaşlığı düzenle lütfen.
rambo:merhabalar a.Aslında Türkçe Kuralları burayada gelmeli, sebebi ise @Tahacel6337 gibilerinin yazdıklarını anlamak gerçekten çok zorlaşıyor.
Konuştuğumuz dili yazmıyorsak asıl bu korkunçtur...Türkçe öğretmenlerinden oluşan bir toplum.
K-k-kko-k-korkun-çç-korkunçç bbbbbrirr olllayyy![]()
Eee-evet.Konuştuğumuz dili yazmıyorsak asıl bu korkunçtur...
tevelle bişbi ne la?Herkes hata yapabilir, bu kadar ufak şeyler için uyarı vermek pek mantıklı değil.
Gidip "uWu TeVeLLe BiŞbi" tarzında saçma sapan şeyler yazanlar tabi ki ceza alsın.
Ama de/da eklerinin bitişik veya ayrı olması o kadar da önemli değil.
Bu arada sen de cümlenin sonuna soru işareti koymamışsın![]()
Senin bana ayrı bir garazin var ama neyseNoktalama işareti kullanmak bu kadar zor olmasa gerek. Neden biz uyarı almıyoruz, neden biz ban yemiyoruz?
Rambo abinin yapabileceği bir durum söz konusu değil, adam yurtdışında yaşıyor.rambo:merhabalar a.