Galatasaray maalesef ?

Takım daha Cuma günü döndü,Pazar günü maç oynadı.
Takım yorucu bir tempo içinde.

Reis biz her gün mahalle maci yapıyorduk tabi profesyonelin yerini tutmaz ama o kadar da yorucu değil.
Yok tabii Kasımpaşa'dan 1 yiyecek gibi değil.Takımın hatasını kabulleniyorum çabalamıyorlar ama 1 hafta sadece 1 gün aralıkla 2 maç.O yüzden fazla koşuda beklemiyorum.

Yok tabii Kasımpaşa'dan 1 yiyecek gibi değil.Takımın hatasını kabulleniyorum çabalamıyorlar ama 1 hafta sadece 1 gün aralıkla 2 maç.O yüzden fazla koşuda beklemiyorum.
Takımları küçümsemeyi bırakmanız gerek. İsterseniz Menemen Belediyespor la maç yapın önce karsındakini ciddiye alacaksın.

Fener 2-1 kazandı, bjk ve gs yenildi. :D
Derbi konusunda bizim takıma sallayıp 3 atarız 4 atarız diyenler kasımpaşadan 1 yiyorsa işimiz var ya. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 gol mü?
Adam tarihin en kötü fenerbahçe kadrolarından birinde oynadı ve ona rağmen 17 gol 6 asist yaptı.
Eğer bu sene olsaydı hiçbir takıma acımaz 30 golü rahatça atardı. Bu yüzden 20M ye gitti zaten. :)
Rizeoiyim dediğim gibi murigi canlı izledim o adam o kadar etmez göreceksin adamı balon edecekler cenk tosun 2 olacak adam sıradışı bir olayı yoktu fiizk olarak çok üstün sadece bileklerine hakim değil iyi topcu ama serie a topçusu bence olamaz

Rizeoiyim dediğim gibi murigi canlı izledim o adam o kadar etmez göreceksin adamı balon edecekler cenk tosun 2 olacak adam sıradışı bir olayı yoktu fiizk olarak çok üstün sadece bileklerine hakim değil iyi topcu ama serie a topçusu bence olamaz
Hiç sanmıyorum dostum, bence tam tersine kendini geliştirirse o adam çok iyi yerlere gelir.

beyler Fatih Hoca beni yazsaydı kadroya 1-3 biterdi maç agalar

Geri