T.P.G.
80+ Titanium
iyiki sosa forması almadım. Alsam atardım.Taraftarlarınız diyordu ya formasını atarız diye . Feneriumda forması var
iyiki sosa forması almadım. Alsam atardım.Taraftarlarınız diyordu ya formasını atarız diye . Feneriumda forması var
Reis biz her gün mahalle maci yapıyorduk tabi profesyonelin yerini tutmaz ama o kadar da yorucu değil.Takım daha Cuma günü döndü,Pazar günü maç oynadı.
Takım yorucu bir tempo içinde.
Yok tabii Kasımpaşa'dan 1 yiyecek gibi değil.Takımın hatasını kabulleniyorum çabalamıyorlar ama 1 hafta sadece 1 gün aralıkla 2 maç.O yüzden fazla koşuda beklemiyorum.Reis biz her gün mahalle maci yapıyorduk tabi profesyonelin yerini tutmaz ama o kadar da yorucu değil.
Takımları küçümsemeyi bırakmanız gerek. İsterseniz Menemen Belediyespor la maç yapın önce karsındakini ciddiye alacaksın.Yok tabii Kasımpaşa'dan 1 yiyecek gibi değil.Takımın hatasını kabulleniyorum çabalamıyorlar ama 1 hafta sadece 1 gün aralıkla 2 maç.O yüzden fazla koşuda beklemiyorum.
Rizeoiyim dediğim gibi murigi canlı izledim o adam o kadar etmez göreceksin adamı balon edecekler cenk tosun 2 olacak adam sıradışı bir olayı yoktu fiizk olarak çok üstün sadece bileklerine hakim değil iyi topcu ama serie a topçusu bence olamazFener 2-1 kazandı, bjk ve gs yenildi.
Derbi konusunda bizim takıma sallayıp 3 atarız 4 atarız diyenler kasımpaşadan 1 yiyorsa işimiz var ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 gol mü?
Adam tarihin en kötü fenerbahçe kadrolarından birinde oynadı ve ona rağmen 17 gol 6 asist yaptı.
Eğer bu sene olsaydı hiçbir takıma acımaz 30 golü rahatça atardı. Bu yüzden 20M ye gitti zaten.
galatasarayda da fenerde de iş yok1 0 kasımpaşa almış fenerle 0 0 kalıyorlar kasımpaşaya yeniliyorlar
Hiç sanmıyorum dostum, bence tam tersine kendini geliştirirse o adam çok iyi yerlere gelir.Rizeoiyim dediğim gibi murigi canlı izledim o adam o kadar etmez göreceksin adamı balon edecekler cenk tosun 2 olacak adam sıradışı bir olayı yoktu fiizk olarak çok üstün sadece bileklerine hakim değil iyi topcu ama serie a topçusu bence olamaz
Kanka adam gol atamıyordu ilk golünü attı form bulur merak etme daha zamanı var.kankaaaa haklı çıktım muriqi balon çıktı