dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
arkadaşlar alan secmiştik alanım belli oldu ilk 9/g y dim alanım yoktu sonra 9/d oldum alanım var ama cok karışık durum nasıl işliyo birisi anlatabilirmi
alanını 9 da seömiyorsun ben 10. sınıfımarkadaşlar alan secmiştik alanım belli oldu ilk 9/g y dim alanım yoktu sonra 9/d oldum alanım var ama cok karışık durum nasıl işliyo birisi anlatabilirmi
biz 9 sınıfta sectik suanda alanım bellialanını 9 da seömiyorsun ben 10. sınıfım
ben daha seçmedim 10. sınıfım sen nasıl seçiyorsunbiz 9 sınıfta sectik suanda alanım belli
alan 10.sınıfta seçilir 11. sınıfta sayısal veya eşit ağırlık olursunbiz 9 sınıfta sectik suanda alanım belli
hocalar dediki mufredat fln degişti bu sene alan secceksiniz bizde sectik acıklandıben daha seçmedim 10. sınıfım sen nasıl seçiyorsun
evet suan matba teknolojisi yaziyo9. sınıfta alan seçilmemesi lazım. Daha gittiğin okulu tanımıyorsun nasıl iyi bir bölüm seçimi yapabilirsin? Bölüm seçtiğine emin misin?
özel okul falan mı ?hocalar dediki mufredat fln degişti bu sene alan secceksiniz bizde sectik acıklandı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet suan matba teknolojisi yaziyo
Nasıl seçmedin? Bende 10.Sınıfım ve nereden baksan 2-3 Ay önce seçtik.ben daha seçmedim 10. sınıfım sen nasıl seçiyorsun
aynnnben daha seçmedim 10. sınıfım sen nasıl seçiyorsun
harbi10.sinifta alan seçiliyor ben 10 a geçtim biz neden secmedik?
hayırözel okul falan mı ?