Oldschool Rap vs T-Rap?

Türkçe Rap'te Tarzınız?

• Oy kullanan toplam üye
    12

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
897
Evet arkadaşlar siz hangisinden daha çok zevk alıyor ve dinliyorsunuz, neden? Dinlediğiniz güzel oldschool/t-rap parçaları da atabilirsiniz bilmediğimiz yetenekler varsa keşfetmeye açığım.

Bu arada ben oldschool'cu tayfadanım :D . Ama arada kafa dağıtıp eğlenmek için t-rap de dinliyorum.

moduma gore valla sagocuyum ama arada batıda kı trap son ses acıp patlıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Evet arkadaşlar siz hangisinden daha çok zevk alıyor ve dinliyorsunuz, neden? Dinlediğiniz güzel oldschool/t-rap parçaları da atabilirsiniz bilmediğimiz yetenekler varsa keşfetmeye açığım.

Bu arada ben oldschool'cu tayfadanım :D . Ama arada kafa dağıtıp eğlenmek için t-rap de dinliyorum.
Epic Rock

• Beğen
Oldschool şarkı olarak 258 Noise tüm şarkıları.

• Beğen
trap bence :)

• Beğen
Ceg bile TRAP söyler oldu, hala alter ego dinlerim.

oldschooldan allame gibi iyi adamlar var ama onlarda bile artık trap etkileri görülüyor lirikler hariç
ben trapciyim ama newschool hiphopu trap ve oldscooldan üstün görüyorum (şam-motive gibi)

• Beğen
oldschooldan allame gibi iyi adamlar var ama onlarda bile artık trap etkileri görülüyor lirikler hariç
ben trapciyim ama newschool hiphopu trap ve oldscooldan üstün görüyorum (şam-motive gibi)
Valla kanka eski adamlardan devam eden hala dediğin gibi allame var onun yanı sıra defkhan joker sokrat st killa hakan vs varken ben trapi dinlememe rağmen üstün göremiyorum

Valla kanka eski adamlardan devam eden hala dediğin gibi allame var onun yanı sıra defkhan joker sokrat st killa hakan vs varken ben trapi dinlememe rağmen üstün göremiyorum
trapi severim ama üstün görüyorum demedim
newschool hiphopı her şeyin üstünde görüyorum rap olarak

En iyi newschoollardan MOTİVE ve
Kendi tarzıyla namını salan ŞANIŞER'e bayılıyorum.

Lirikal yazılırsa Trap çok daha iyi. Ama bu şekilde saçma sapan sözlerle devam ederse oldschool. Şahsen TRAP beatlarini ve flowlarını severim ama lirik kısmında çoğu batıyor.

En iyi newschoollardan MOTİVE ve
Kendi tarzıyla namını salan ŞANIŞER'e bayılıyorum.
Aynen şanışer de güzeldir özellikle katliam 3 teki verse çok iyiydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lirikal yazılırsa Trap çok daha iyi. Ama bu şekilde saçma sapan sözlerle devam ederse oldschool. Şahsen TRAP beatlarini ve flowlarını severim ama lirik kısmında çoğu batıyor.
Ama o da biraz garip olur be düşünsene defkhanın trap yaptığını :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,942
Üyeler
195,211
Son üye
SutluSogan
Geri