meslek lisesi hakkında sorum ?

Anime Katledici

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
503
dostlar ben 9. sınıfa geçtim alan seçtik ama elektrikbölümü seçtimbilişim bölümüne geçmek istiyorum biz seçerken yoktu bilişim .

bu sabah babam okula gitti sordu değiştiremeyiz dedi ben gitsem sorsam bir gelişme olur mu sizce ?

Degitiremezsin dediyse maalesef.
Sadece senden habersiz alanın degiştiyse bir şey yapabilirsin bende ilk bilişimi kazandım sonra ise birden boşta kaldım müdürle konuştuk, Şikayet ettik sorun ortadan kalktı ve müdür arayıp benim Bilişim sınıfı 10/E e yerleştigimi söyledi yanlış anlaşılmasın öyle bir şey olan varsa veya olursa diye söyledim.

elektrik elektroniğe gidiyorum bende hoca elektronik te bilgisayar üzerine seçersin demişti bizim arkadaş da senin gibi pc bölümünü istiyordu

elektrik elektroniğe gidiyorum bende hoca elektronik te bilgisayar üzerine seçersin demişti bizim arkadaş da senin gibi PC bölümünü istiyordu
eniştemde tam benim okulumun arkasındaki fen lisede müdür o konuşsa bir şey yapar mı değiştirebilir mi diye düşünüyorum rica etse falan

eniştemde tam benim okulumun arkasındaki fen lisede müdür o konuşsa bir şey yapar mı değiştirebilir mi diye düşünüyorum rica etse falan
kanka fen lisesi ne alaka belki müdür ler kanka ise ozaman bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,932
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri